ELLE MAI 2020

Criza din ultima vreme ne-a arătat că pe lângă nevoile cotidiene, nevoia de informație a devenit prioritară. Descoperă în noul număr ELLE poveștile a patru jurnaliști a căror muncă a fost esențială în această perioadă, pentru a ne arăta dimensiunea reală a problemei. De asemenea, vei putea citi o serie amplă de articole despre felul în care această pandemie ne afectează psihicul.

ELLE MAI 2020

Tot în numărul de mai vei găsi răspunsurile a 11 persoane reprezentative pentru felurite industrii – realizatori TV, artiști, antreprenori etc. – la întrebarea: „Cum vedeți viitorul?”. Rubrica noastră permanentă Operațiunea Dulapul ne prezintă de data asta piesele-cheie din garderoba Alinei Ceușan, iar coverstory-ul este unul special. Pictorialul care prezintă noua colecție TommyXLewis pentru primăvară-vară 2020, marca Tommy Hilfiger, este realizat pe străzile Londrei, iar hainele sunt purtate de un model digital, alături de unul real.

ELLE FASHION – RECICLARE, RECICLARE ȘI IAR RECICLARE – Styling-ul este mai important decât piesele în sine, spune Domnica Mărgescu, care îți arată cum te poți folosi de ce ai deja în garderobă pentru a fi la zi cu ultimele tendințe.

ELLE FASHION – INSTASTYLE – Descoperă cum răspândesc vedetele, în vremuri de criză, speranță și bună dispoziție pe Instagram.

ELLE FASHION – INSUPORTABILA UȘURĂTATE A MODEI – În contextul în care lumea modei se confruntă cu cea mai puternică criză din ultimele decenii, Maurice Munteanu vorbește despre cum întrevede viitorul acestei industrii.

ELLE FASHION – EFECTELE PANDEMIEI ASUPRA DESIGNULUI ROMÂNESC – Cinci designeri români vorbesc despre modul în care au fost afectați de criza generată de pandemie, cum s-au adaptat acestei situații, dar și ce planuri întrevăd pentru perioada următoare.

ELLE AGENDA – MIHAELA BUZĂRNESCU REVINE – Tenisul feminin românesc e un fenomen de câțiva ani încoace, și pe bună dreptate se spune că asta i se datorează Simonei Halep. Dar fi nedrept să nu recunoaștem și aportul altor jucătoare foarte talentate. Citește un interviu cu tenismena Miki Buzărnescu în noul număr ELLE.

ELLE AGENDA – 12 LUCRURI DE VĂZUT CÂT #STĂMACASĂ – Chiar dacă toate evenimentele publice din perioada următoare s-au anulat, asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm de văzut filme, teatru sau operă. Dimpotrivă, acum avem o ofertă mai bogată ca niciodată.

ELLE DOSAR – CUM NE ARATĂ 4 JURNALIȘTI ADEVĂRATA FAȚA A EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS DIN ROMÂNIA – Am vrut să aflăm de la patru dintre jurnaliștii care în ultima vreme ne-au ajutat să ne dăm seama de proporțiile crizei de sănătate din România ce mai înseamnă munca lor astăzi și cum văd impactul lucrurilor pe care le scot la lumină asupra societății.

ELLE SOCIAL – POVEȘTI DIN DIASPORA – Cum se vede pandemia din casele a șase români care locuiesc în afara țării.

ELLE PSIHO – JOS MĂȘTILE! CUM MAI ARATĂ VIEȚILE NOASTRE ÎN VREMEA CORONAVIRUSULUI – Fără să vrem, pandemia de coronavirus ne obligă să dăm jos măștile pe care le purtam în relația de cuplu, cu prietenii, colegii sau chiar cu propria persoană. În cazul acesta, ne mai place ce vedem în oglindă sau cum arată radiografia reală a propriei vieți?

ELLE PSIHO – URMEAZĂ O NOUĂ CRIZĂ? UNA EMOȚIONALĂ? – Nu este deloc confortabil să stai închis în casă săptămâni întregi, să te temi de coronavirus, să tânjești după socializare, dar să fii nevoit să ocolești oamenii pe stradă când te duci la cumpărături. Ce va fi după ce ieșim din izolare? Se prefigurează o criză emoțională sau deja suntem în centrul ei?

ELLE PSIHO – CUM SUPRAVIEȚUIM NOII CRIZE ECONOMICE – Pandemia de coronavirus ne-a pus față în față cu o foarte probabilă criză economică. Specialiștii spun că va fi mai dificilă decât cea din 2008. Iată câteva soluții pentru a o gestiona din punct de vedere financiar, dar și psihologic.

ELLE x REGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL. DEPRESIA ȘI ANXIETATEA, INAMICI SUBTILI PENTRU MINTE & CORP – „Sunt bine!” De câte ori nu te-ai auzit spunând asta ca un automatism, fără să te gândești măcar? Ce răspuns ai da dacă ai ști că nu ești judecată? Dacă ai ști că suferința ta psihică ar fi privită ca o boală oarecare?

ELLE BEAUTY – ÎNGRIJIREA ACASĂ DE LA A LA Z – Tu ai întrebat, specialiștii au răspuns. Află de la ei cum îți poți îngriji singură acasă pielea, părul sau unghiile.

CONȚINUT VIDEO ELLE

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: ANTONIA – În această lună, Antonia ne dezvăluie cum se menține în formă, care este parfumul său preferat, dar și care sunt produsele cosmetice la care nu ar putea să renunțe vreodată!

ELLE HEALTH – DIABETUL ZAHARAT: RISCURI ȘI PRECAUȚII ÎN PANDEMIE – Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian, președintele Societății de Neuropatie Diabetică, ne vorbește despre riscurile care apar atunci când, peste un diagnostic de diabet zaharat, se suprapune și unul de Covid-19.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle