10 lucruri pe care să le citești în ELLE de mai, disponibil acum online, gratuit

Numărul ELLE de mai este unul cu totul special, realizat în întregime în izolare și care reflectă multe dintre întrebările pe care ni le punem, fiecare, despre o lume în schimbare.

10 lucruri pe care să le citești în ELLE de mai, disponibil acum online, gratuit

Sunt mult mai multe motive pentru care ar trebui să citești numărul ELLE de mai, dar, ca să celebrăm faptul că revista ELLE este acum disponibilă online, în format pdf, gratuit (o găsești aici), ne-am gândit să îți recomandăm 10 materiale pe care nu trebuie cu nici un chip să le ratezi.

1. Cum ne arată 4 jurnaliști adevărata față a epidemiei de coronavirus în România

Epidemia ne-a arătat într-o lumină nouă ce înseamnă munca esențială, fie că este vorba despre personalul medical, despre oamenii care lucrează în școli, salubritate sau magazine. Dar jurnaliștii fac, și ei, în perioade de criză cu atât mai mult, o muncă esențială: aceea de a ne informa corect și, uneori, chiar de a arăta ceea ce autoritățile omit să spună. Diana Oncioiu, Victor Ilie, Diana Meseșan și Ioana Moldovan sunt patru dintre jurnaliștii ale căror materiale ne-au făcut să vedem altfel criza, fie că a fost vorba despre testarea privilegiată a parlamentarilor, despre focarul de la Suceava sau despre pericolul epidemiologic din clinicile private. Citește ce au avut de spus în conversațiile lor cu Ioana Ulmeanu și Paul Petrache, în ELLE de mai.

2. Viitorul, încotro?

Dacă prezentul este atât de sumbru, cum va fi viitorul modelat de criza Covid-19? Roxana Voloșeniuc a adresat această întrebare unor lideri din felurite domenii, de la artă la antreprenoriat și de la educație la imobiliare sau banking. Răspunsurile lor ne ajută să vedem cum se prefigurează viitorul apropiat al mai multor industrii, și, implicit, al nostru, al tuturor.

3. Portret: Mihaela Buzărnescu revine

Pentru tenismena Mihaela Buzărnescu, 2020 trebuia să fie anul marii sale reveniri, după o accidentare complicată. La orizont se întrevedea și participarea la Olimpiadă – un vis pentru orice sportiv. Pandemia de coronavirus a schimbat totul, dar nu a reușit să înfrângă dorința Mihaelei de a se întoarce pe teren.

4. Dosar PSIHO

Cătălina Cristescu a vorbit cu specialiștii despre cum ne afectează la nivel psihologic criza globală și a aflat cum măștile pe care le-am purtat în societate sau în intimitate au fost înlăturate… dar și ce se află în spatele lor. Un trainer de educație financiară i-a explicat cum să ne gândim și să ne gestionăm bugetul, cu perspectiva unei crize financiare apărând la orizont. Iar efectele pandemiei asupra emoțiilor noastre au fost explicate tot de experți. Un dosar aproape complet, care te va inspira și te va învăța să fii conștientă de propriile emoții, pentru a putea să le gestionezi mai bine.

5. Efectele pandemiei asupra designului românesc

Fashion editor-ul Daria Georgescu a vorbit cu cinci designeri români despre business-urile lor, despre cât de creativi s-au simțit în izolare și despre cum cred că se va schimba lumea modei românești în următoarea perioadă. Andreea Bădală de la Murmur, Veronica Zaharia de la Parlor, Anca Belbe și Alina Morar de la House of Compulsion, Lucian Alexandru Arsene și Lucian Rusu, într-o conversație onestă cu ELLE despre cât mai contează moda și posibilele beneficii surprinzătoare ale crizei pentru industria modei.

6. Noonoouri, regina digitală

Într-un pictorial foarte special, realizat chiar înainte de intrarea în izolare, la Londra, de Domnica Mărgescu, Cristina Crăciun și Christian Tudose, ELLE s-a parteneriat cu Tommy Hilfiger și Noonoouri, influencer digital, pentru a crea o premieră în România. O ședință foto în care un model virtual întâlnește un om – iar impactul imaginilor într-o perioadă în care interacționăm mai mult online decât față în față este de necontestat.

7. Natural = Sustenabil?

Gabriela Calițoiu a investigat cât de sustenabile, etice și verzi sunt produsele cosmetice care sunt vândute drept naturale și ne ajută să distingem, informați, atunci când avem de făcut decizii de cumpărare. Pentru că nu a fost niciodată un moment mai bun să ne îndreptăm către produse mai sustenabile, mai ales când vine vorba de frumusețe. Iar dacă vrei să mizezi pe naturalețe până la capăt, îți oferă și metode prin care îți poți face singură, acasă, produse de înfrumusețare.

8. Operațiunea dulapul cu Alina Ceușan

Unul dintre cei mai urmăriți influencers de modă din România, Alina Ceușan nu are nevoie de nici o prezentare. Dar stilul relaxat și cool abordat de ea în izolare, stând acasă, reprezintă o schimbare de la ținutele glamour și sexy cu care ne-a obișnuit. Ai ocazia acum să pătrunzi în garderoba Alinei, așa cum ne-o arată (și ne-o explică) chiar ea, de acasă.

9. Diabetul zaharat – riscuri și precauții în pandemie

Ce se întâmplă atunci când un diagnostic de Covid-19 se suprapune peste unul de diabet? Profesor Doctor Gabriela Radulian, președintele Societății de Neuropatie Diabetică, a vorbit cu Ioana Ulmeanu despre răspunsul imunitar al diabeticilor la întâlnirea cu virusuri și despre precauțiile pe care aceștia trebuie să și le ia. Află mai multe în Elle de mai!

10. Beauty Secrets – Antonia

Punem pariu că vrei să știi ce produse se află pe măsuța de toaletă a Antoniei, ce parfum folosește și la ce cosmetice nu ar renunța nicicând. Află că una dintre cele mai frumoase femei din România mizează pe naturalețe, dar și pe câteva trucuri. O conversație onestă și la obiect despre frumusețe și ritualurile ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle