ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Alina Ceușan

Ne aflăm în plină pandemie, dar numărul de mai al revistei este la tine deja. Ca să nu ratezi întâlnirea cu o garderobă fashion, am rugat-o pe Alina Ceușan, influencer și protagonista emisiunii Asia Express, să își fotografieze singură, din izolare, piesele-cheie din dulap.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Alina Ceușan

Alina Ceușan, una dintre pionierele blogging-ului de modă din România, are un stil casual bine definit, care include „a touch of rockstar”, cum îi place chiar ei să spună. Bocancii, jeanșii, sacourile masculine și cămășile albe nu lipsesc din garderoba ei. Piesa de rezistență din izolare este modelul slider Airplane Mode: „Deși i-am făcut cu gândul la vacanță, acum îi plimb peste tot prin casă!”, spune ea. Alina îmi mărturisește că cel mai des poartă acasă piese din colecția ei capsulă realizată împreună cu Hamza Atelier, „pentru că sunt super comode și down to earth„. Ținuta de dimineață a Alinei este invariabil una pentru sport.

Alina Ceușan nu a renunțat la bijuterii, chiar dacă își petrece timpul acasă: „Port un mix de cercei mai elaborați de la Hola Amour, apoi unii mai simpli de la AP Monaco, iar când filmez îmi pun mereu inelul hashtag de la Kriolyt.” Accesoriile de care nu se poate lipsi, însă, sunt fără doar și poate tatuajele!

„Întotdeauna am subliniat că tendințele sunt mai mult decât trend-uri vizuale, sunt direcții în care ne îndreptăm, sunt legate de situația socială, economică, politică. Trebuie să fim la curent cu ele din acest punct de vedere”, mi-a spus Alina când am întrebat-o ce rol mai joacă tendințele azi.

Citește continuarea în ELLE MAI 2020!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle