ELLE IULIE 2019

Descoperă numărul de iulie al revistei ELLE, un număr special dedicat spiritului estival și vacanței: vei afla cum să te machiezi în tonuri solare, care sunt accesoriile indispensabile la plajă și ce costume de baie sunt considerate super hot în acest sezon.

ELLE IULIE 2019

ELLE FASHION – GRĂDINA CU DE TOATEÎn zilele toride pe care ți le petreci în oraș, îți sugerăm să te relaxezi într-o grădină luxuriantă, purtând cele mai spectaculoase rochii imprimate. Te vei simți ca în vacanță!

ELLE FASHION – BAD GIRLS CLUB – Poartă un blazer superb peste costumul de baie sau accesorizează-ți ținuta de plajă cu o fundă glam imensă. A venit momentul să faci combinații neașteptate, care să te reprezinte, chiar dacă asta înseamnă să contrazici normele!

ELLE FASHION – MAGGIE MARYLIN, DESIGNERUL CARE VREA SĂ SCHIMBE LUMEA – Află totul despre Maggie Marilyn, designerul din Noua Zeelandă care a cucerit lumea cu brand-ul său 100% sustenabil.

ELLE AGENDA– 16 LUCRURI DE VĂZUT LUNA ACEASTA – În luna iulie, vă propunem cele mai noi premiere cinematografice, expoziții de artă, câteva concerte și festivaluri unde să fugim de acasă.

ELLE EVENIMENT – ELLE NEW MEDIA AWARDS 2019 – Cum a fost la cea mai stylish petrecere a sezonului? Invitații noștri au acceptat provocarea de a mai acorda o șansă (fie și vestimentară) romantismului în era digitală, la cel mai cool eveniment offline care a premiat personalități din online.

ELLE INTERVIU – MICHEL GONDRY – Regizorul care a colaborat cu Bjork și Kylie Minogue a venit la TIFF pentru a inaugura Uzina Filmelor de Amatori, proiectul său care vrea să arate că cinema-ul e la îndemâna oricui.

ELLE INTERNET – CINE E GEAMĂNUL TĂU DIN ONLINE? – Undeva, prin niște servere dintr-un colț de lume, avem o identitate paralelă, modelată după chipul și asemănarea noastră. Și, deși ne imaginăm că geamănul nostru, spre deosebire de noi, arată mereu bine și trăiește doar clipe fericite, adevărul e altul!

ELLE HOROSCOP – HOROSCOP ESTIVAL – A trecut deja jumătate din acest an, așa că astrologul ELLE a citit în stele și a pregătit previziunile pentru următoarele șase luni. Află ce te așteaptă în materie de dragoste, carieră și finanțe!

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK – Prezentările de pe catwalk sau aparițiile de pe covorul roșu sunt întotdeauna o sursă de inspirație în ceea ce privește machiajul. Credeai că e imposibil să reproduci un astfel de look? E mai simplu decât credeai! Iată de ce ai nevoie pentru a realiza chiar tu un machiaj în tendințe!

ELLE HEALTH – CÂND RESPECTUL DE SINE SE MĂSOARĂ ÎN CALORII – Anorexia este o tulburare alimentară, cauzată de încercarea de a face față unor probleme emoționale, unor traume apărute încă din copilărie, despre nevoia constantă de validare și de acceptare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle