ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Sore

Cu toate că este adepta unui stil minimalist, Sore poartă câte un element strălucitor în fiecare ținută.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Sore

De fiecare dată când o întâlnesc pe Sore este binedispusă și cu zâmbetul pe buze! Cred că zâmbetul este una dintre cele mai puternice caracteristici ale sale. Dar să trecem direct la capitolul stil. „La bază am un stil minimalist, ușor rock, curat, dar pentru că am crescut sub lumina reflectoarelor simt că am nevoie mereu și de un aer strălucitor. Pe scenă port cel mai des cape aurii sau argintii, cu franjuri. Ador cum se reflectă lumina în acestea”, mi-a spus Sore și astfel am înțeles imediat de ce artista ne pregătise un stander doar cu acest gen de piese. Pe scurt, acestea sunt și piesele de rezistență ale garderobei ei. „Mă simt fantastic cu ele pe scenă, reprezintă doza mea de glam”, îmi mai spune artista.

Rochia perfectă în viziunea lui Sore este una din tul, mini, dar cu o trenă imensă, în stilul celor create de Giambattista Valli. „A girl can dream, right?”, adaugă Sore, după ce îmi face această confesiune.

Când vine vorba despre bijuterii, Sore îmi spune că poartă aceleași bijuterii până la epuizare: „Fac parte din categoria femeilor fixiste, în sensul că o perioadă de timp port aceleași bijuterii. Am mai multe găuri în urechi și port aceiași cercei, două lanțuri simple și două brățări masive hand made. După ce le epuizez pe acestea, le schimb pe toate. Cu gențile fac același lucru!„. Sore crede în zodii și este convinsă că face asta pentru că este Scorpion.

Fotografii: Andreea Goia

Citește continuarea în ELLE IULIE 2019!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle