ELLE IULIE 2018

Descoperă numărul de iulie al revistei ELLE, un număr special dedicat spiritului estival și vacanței: vei afla cum să te machiezi în tonuri solare, chiar și într-o zi caniculară de vară, care este arsenalul perfect pentru paddle boarding și ce costume de baie sunt considerate super hot în acest sezon.

ELLE IULIE 2018

ELLE FASHION – HOT, COOL NOW – Ce e hot în materie de modă în această vară? Află de la editorii de modă ELLE toate trucurile pentru a fi sexy, în ton cu trend-urile și mult mai stylish!

ELLE HOROSCOP – HOROSCOP ESTIVAL – E scris în stele că în această a doua jumătate a anului te vei cunoaște mai bine, fie prin experiențe pozitive… fie prin altele, mai dificile. Dar tot astrele îți arată calea de urmat.

ELLE FESTIVAL – TIFF 2018: FILME, POVEȘTI ȘI PETRECERI – Impresii despre filmele și atmosfera de la cel mai așteptat eveniment cinematografic al anului: Transilvania International Film Festival.

ELLE INTERVIU – RED CARPET LA CANNES – Cannes-ul este pentru mulți templul filmului, festivalul unde se remarcă toate talentele din domeniu, unde autorii de film și actorii se întrec pentru a ridica Palme d’Or-ul, adică cel mai râvnit premiu al industriei cinematografice.

ELLE INTERVIU – ETGAR KERET… ȘI, DEODATĂ, CINEVA BATE LA UȘĂ – Povestirile scriitorului israelian Etgar Keret sunt scurte, inteligente, pline de umor, uneori sarcastice, alteori fantastice. ELLE a vorbit cu Keret la Bookfest despre Dumnezeu și Trump și despre cum e să faci filme de Cannes împreună cu soția ta.

ELLE EVENIMENT – ELLE NEW MEDIA AWARDS 2018 – Cum s-a văzut ELLE New Media Awards, evenimentul la care premiem industria online din România, prin ochii redacției ELLE, ce ținute au purtat vedetele și cum a arătat fabuloasa noastră petrecere.

ELLE BEAUTY – BODY POSITIVITY: DESPRE CORPURI CARE NU ÎNCAP ÎN TIPARE – Indiferent la ce ne-ar trimite cu gândul, „body positivity' este un fenomen pozitiv. Pentru că ne învață să ne obișnuim cu propriile corpuri și, indiferent cum le-am privi, să le vedem pe plus.

ELLE TRAVEL – SIX SENSES KAPLANKAYA – Imagini de neuitat, o desfătare a simțurilor, un sanctuar al relaxării. Hotelul Six Senses Kaplankaya din Turcia este un loc unde trăiești experiențe intense și descoperi lucruri noi despre tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle