ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Irina Rimes

Irina Rimes, artista al cărei stil vestimentar e o completare a muzicii ei, adoră influențele Harajuku, dar și look-ul de Lolita urbană.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Irina Rimes

Irina Rimes m-a așteptat cu „temele făcute. Pregătise deja toate piesele ei favorite și știa exact despre ce haine vrea să îmi povestească. Cu toate acestea, mi-a mărturisit că îi este greu să își definească stilul într-un mod foarte concret, deoarece este mereu într-o continuă schimbare și evoluție. „Ce pot să spun cu mâna pe inimă este că îmi plac influențele Harajuku, dar și look-ul de Lolita urbană, la care probabil nu voi renunța niciodată. Rochia de menajeră din latex negru cu borduri albe este piesa care iese mereu în evidență și cu care nu dau niciodată greș!

Când am întrebat-o pe Irina ce poartă seara, mi-a răspus plină de entuziasm: „Tuluri peste tuluri! Pentru mine, serile înseamnă de obicei concerte, așa că acestea sunt favoritele mele. Volumele rochiilor din tul și culorile lor puternice mă ajută să fiu vizibilă pe scenă. În restul timpului prefer modelele de rochii ușor austere, inspirate din uniformele școlare, cu guler alb.

Irina Rimes nu poartă bijuterii, în schimb are fel de fel de accesorii simpatice precum bentițele nostime sau șosetele cu volane.

de Domnica Mărgescu.
Foto: Christian Tudose.

Citește continuarea în ELLE IULIE 2018!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle