ELLE Ianuarie 2019

Descoperă ELLE ianuarie, un număr care îți propune o schimbare de perspectivă: fii responsabilă, implică-te, dar, mai ales, păstrează-ți simțul umorului!

ELLE Ianuarie 2019

ELLE FASHION – SKI RESORT – Inspiră-te de la designerii tăi preferați ca să știi ce să porți în vacanța de iarnă, fie că mergi la schi, snowboard sau pur și simplu te relaxezi! Nu e obligatoriu să practici un sport de iarnă ca să mergi în vârf de munte, însă este musai să știi exact ce pui în valiză!

ELLE FASHION– HOT LIST – Intră alături de noi în universul intim al Laurei Giurcanu și descoperă-i preferințele și pasiunile: cărțile lui Charles Bukowski, călătoriile în Marrakech și… bocancii Dr.Martens.

ELLE FASHION – CE O SĂ PORȚI ÎN 2019 – Află de la editorii de modă ELLE ce vei purta în 2019, ce poți recicla din alte sezoane și care sunt piesele în care merită să investești. Preferatele noastre: pălăria supradimensionată, geanta XXL și șosetele transparente.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: DIANA BART – Diana Bart, prezentatoare la Prima TV, are un stil eclectic în adevăratul sens al cuvântului. În garderoba ei coexistă piese vintage de la mama ei, dar și rochii minimaliste à la Victoria Beckham sau blazere extravagante, semnate Balmain.

ELLE CINEMA – TOUCH ME NOT: UN FILM DESPRE GRANIȚELE DINTRE MINȚILE NOASTRE – Sunt rare momentele, în cinema, când un film divizează, mișcă, stârnește fie emoție, fie repulsie, dar nu lasă pe nimeni indiferente. Adina Pintilie a realizat asta, cu filmul ei curajos, sensibil, care taie fără milă printre prejudecățile din mințile noastre.

ELLE HOROSCOP – CUM VA FI ANUL 2019? – Astrologul ELLE a citit în stele și îți dă câteva repere ca să știi la ce să te aștepți. În dragoste, relația cu apropiații și în carieră!

ELLE EVENIMENT – DREAMING BY ALBERT WATSON – Este numele celui mai frumos calendar Pirelii din ultimii ani, este de părere Roxana Voloșeniuc, care a fost prezentă la lansarea oficială de la Milano, unde a stat de vorbă cu protagoniștii acestui superb proiect artistic supranumit The Cal.

ELLE INTERVIU – O POVESTE DESPRE NEBUNIE ȘI IUBIRE – ELLE a stat de vorbă cu Anna Hope, autoarea romanului „Sala de bal', apărut la finalul anului trecut la editura Humanitas Fiction, considerat a fi replica britanică a celebrului „Zbor deasupra unui cuib de cuci', și distins cu Grand Prix des Lectrices de revista ELLE Franța.

ELLE CONFESIUNE – 2019. START: ÎNCOTRO? – Hotărârile luate în noaptea Revelionului au devenit cool, deși, în general, se termină odată cu finalul lui ianuarie. Dar există un sâmbure de adevăr și în chestiunile acestea, așa că gândește-te ce-ți dorești de la noul an și transformă-ți dorințele în realitate!

ELLE BEAUTY – ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS 2019 – În fiecare ianuarie, îți dezvăluim cele mai bune produse ale anului, votate de beauty editorii ELLE din 42 de țări. În urma unui proces complex de notare și explicații individuale, se cern formulele de top din fiecare cele șase categorii ale industriei: de la machiaj la îngrijirea feței, a corpului și a părului, și până la cel mai bun parfum al anului.

ELLE HEALTH – PLANETA DE PLASTIC – Tu câte pungi de plastic ai în casă? Cât gunoi menajer arunci zilnic și cât de multe produse de curățenie strângi? Poate că ar trebui să trecem peste comoditate și să adoptăm practici responsabile, care nu doar că ne vor educa să devenim, fiecare dintre noi, consumatori inteligenți, dar ne vor salva pielea și planeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle