ELLE FEBRUARIE 2022

În februarie celebrăm, în mod tradițional, o nouă schimbare de sezon în modă și beauty. De aceea, editorii ELLE au descifrat pentru tine tendințele care contează și îți arată cu ce piese ar trebui să-ți updatezi garderoba, dar și ce machiaje și coafuri să alegi pentru look-uri sexy și foarte stylish.

ELLE FEBRUARIE 2022

ELLE FASHION & BEAUTY: TENDINȚE. Un ghid complet al trend-urilor ce vor marca sezonul de primăvară-vară, astfel încât să hotărăști încă de acum ce îți place, ce ți se potrivește și ce achiziții merită să faci.

ELLE FASHION – FOCUS: BARBIE VERSUS GRANNY GLAM. Care este look-ul care te caracterizează cel mai bine? Pretty in pink sau granny glam? Designerii îți permit, în acest sezon, să îți alegi stilul preferat și îți propun ținute ce se înscriu în două tendințe diametral opuse, dar ambele la fel de șic.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: MEDEEA ENE. Află cum se raportează la stilul vestimentar, la noțiunea de tendințe și la căutarea disperată a unei identități stilistice cu orice preț unul dintre cei mai talentați și tineri designeri autohtoni.

ELLE SHOPPING – Pentru luna februarie, Daria Georgescu îți propune ținute versatile și cool pentru orice fel de situație, fie că ai nevoie de idei pentru un outfit casual, pentru unul de birou, pentru sport sau pentru o ocazie specială, în care să te simți mai feminină ca oricând.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Diana Matilda Crișan coase în lucrările ei de broderie vise, amintiri, accidente și traume, abordând multe teme considerate încă tabu în societatea noastră, precum sexualitatea feminină, plăcerea sexuală sau menstruația.

ELLE INTERVIU – EMANUEL PÂRVU despre intenții bune, răul de fiecare zi și posibilitatea unui Miracol. Citește o conversație cu actorul principal din cel mai recent film al regizorului Bogdan George Apetri.

ELLE INTERVIU – FEMEILE PLĂTESC ÎNTOTDEAUNA UN PREȚ. Un interviu cu Yamina Benguigui, regizoare, scriitoare, activistă și politiciană, despre cele peste o sută de filme pe care le-a realizat și despre ce s-a schimbat pentru femeile musulmane care trăiesc în Europa în ultimele decenii.

ELLE SPECIAL – THE LOST DAUGHTER. Denisa Coman îți propune să reflectezi asupra unui film și a unei cărți care demontează una dintre cele mai toxice prejudecăți aplicate femeilor: aceea că maternitatea este o calitate intrinsecă, ce se potrivește natural fiecăreia dintre noi.

ELLE HEALTH: MENOPAUZA. UN NOU CAPITOL. Seria noastră dedicată transformărilor fizice și emoționale prin care trec femeile ce traversează menopauza continuă cu un interviu intim și curajos cu Dana Săvuică. Ce a învățat și ce vrea să dea mai departe din experiența ei?

ELLE COVER STORY – SÂNZIANA NEGRU, JEANS LOVER. Una dintre cele mai notabile prezențe din zona de fashion și lifestyle a Instagram-ului românesc ne vorbește despre secretele vieții de influencer, dar și despre relația sa de lungă durată cu jeanșii.

ELLE FASHION: Paris, je t’aime! Nu ai nevoie decât de atmosfera tipic pariziană, cu turnul Eiffel profilându-se pe fundal, și de câteva ingrediente șic semnate de Chanel pentru a-ți desăvârși transformarea într-o franțuzoaică veritabilă… cel puțin din punctul de vedere al stilului.

ELLE FASHION: FAST FORWARD. Apelează la suprapuneri de piese oversized, condimentate cu accente strălucitoare, și la o coafură și la un machiaj ieșite din tipare, ca să conturezi o siluetă actuală și fresh.

ELLE BEAUTY: SKIN CARE. Care este cea mai hot rutină de îngrijire acum? Care sunt ingredientele și produsele care nu trebuie să-ți lipsească? 2022 se anunță sofisticat, dar minimalist din punctul de vedere al îngrijirii pielii.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK. La doar 31 de ani, makeup artistul Patrick Ta a cucerit industria frumuseții, devenit aproape peste noapte preferatul celebrităților. Află cum să-i replici machiajele devenite virale pe rețelele sociale.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard consultanta de imagine Lica Popescu? Află care sunt produsele fără de care nu poate trăi, dar și cum se răsfață pentru a arăta mai bine în fiecare zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din revista elle