ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty primăvară-vară 2022

Descoperă noile tendințe fashion & beauty pentru sezonul primăvară-vară 2022!

ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty primăvară-vară 2022

PAULINE À LA PLAGE

Un styling dedicat unei zile leneșe, petrecută la malul mării, poate fi ușor de integrat și într-un peisaj urban: poți mixa un costum de baie întreg, un sutien croșetat sau un body pentru surf cu orice piesă vestimentară îți trece prin minte. Nu uita că îți trebuie curaj atunci când vrei să abordezi moda dintr-o perspectivă particulară.

The woman in the white suit

Iată o abordare curajoasă! Cetățenele ce vor să-și construiască o garderobă power ar trebui să ia de urgență în calcul achiziționarea unui costum alb & auster. Poate fi purtat cu sandale prețioase cu toc, dar efectul maxim va fi atins dacă este asociat cu o pereche de pantofi masculini – un look sharp & edgy.

Jocurile olimpice

Chiar dacă pare un clișeu stilistic, mixul ce pleacă de la o piesă vestimentară de inspirație sport este unul sexy, fără a fi prea ostentativ – o fustă scurtă, plisată, pe care ai purta-o și la o lecție de tenis, un bluzon relaxat din fâș sau o șapcă de baseball sunt doar câteva elemente ce vor contura un look dinamic de sezon.

Lolita kit

Cu trandafiri imprimați ca la Saint Laurent, sau cu micro-motive florale, ca la Lanvin, salopetele mulate primesc premiul I cu coroniță! Versatile, practice, sexy, cool & mereu actuale, salopetele te pot scoate din impas când vrei să ai o apariție memorabilă, dar nu ai chef să îmbraci o rochie sau să-ți bați prea tare capul cu un styling complicat.

Citește continuarea în ELLE FEBRUARIE 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle