ELLE FEBRUARIE 2019

Luna aceasta ți-am pregătit un amplu dosar despre dragoste în era digitală, în care analizăm la rece ce mai înseamnă flirtul și atracția astăzi, cât de greu este să descoperi o iubire autentică între miile de rețete servite zilnic de Internet și cum poți găsi dragostea navigând pe platforme digitale și aplicații.

ELLE FEBRUARIE 2019

ELLE FASHION – POVESTEA UNEI CĂMĂȘI – Ți-am făcut o selecție cool&sexy de cămăși, potrivită pentru acest început de an. Descoperă cămașa ta preferată printre ele și spune-ne cum o vei stiliza în 2019.

ELLE FASHION – DESPRE VETEMENTS, OFF-WHITE & VIITORUL MODEI – Maurice Munteanu pune la îndoială atât de mult vehiculata libertate totală de exprimare în moda de astăzi și prevede câteva falimente epice în industrie.

ELLE AGENDA – ANDREI CAVASSI – Tânărul violoncelist pendulează între mai multe continente către care își poartă talentul, iar între concertele și repetițiile care îi aglomerează programul a stat de vorbă cu ELLE despre felul în care s-a apropiat de muzică și despre planurile lui multe și ambițioase, pentru viitor.

ELLE ARTĂ – BARAKA ARTIST:”ARTA ARE ȘI UN PRIVILEGIU: POATE FI OBSCENĂ” – Patru artiști promițători au avut curajul de a merge cu subiectele creațiilor lor până la limită. Lucrările lor originale, inteligente, creative și provocatoare au trezit indignare și reacții extreme atât la Timișoara, cât și la București. ELLE a stat de vorbă cu grupul timișorean Baraka Artist.

ELLE FASHION – CHANSON D’AMOUR – Inspiră-te din eleganța clasică, fluidă a stilului pariziencelor și poartă piese clasice interpretate, combinate cu accesorii sau bijuterii atemporale, cum ar fi perlele sau ceasurile iconice. Reciclează vechii tăi pantaloni de catifea reiată și nu ezita să porți rochii austere, dar care te vor face să arăți incredibil de sexy.

ELLE BEAUTY – OGLINDĂ, OGLINJOARĂ… – Cine e cea mai frumoasă din țară? 59% din femeile din România nu ar spune că ele sunt, fiind nemulțumite de felul în care arată. Tu ce ai răspunde?

ELLE TRAVEL – BELIZE, DEFINIȚIA PARADISULUI – Ești pregătită pentru o aventură în Caraibe? Pentru o experiență 100% autentică, evită marile lanțuri hoteliere și păstrează-ți banii pentru un zbor cu elicopterul deasupra minunii numite Blue Hole.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle