ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Alexandra Ungureanu

Stilul artistei Alexandru Ungureanu se aseamănă cu muzica ei. Este cuminte, dar spune o poveste.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Alexandra Ungureanu

„Muzica mea spune o poveste, la fel și stilul meu. Asta dacă ai răbdare să treci de suprafață. Îmi place să cred că am un stil curat, minimalist, puțin misterios, uneori feminin, alteori mai auster.”

Cam așa își descrie artista Alexandra Ungureanu stilul personal, și recunosc că îi dau dreptate 100%. Alexandra se cunoaște foarte bine, a ajuns la o maturitate în ceea ce privește stilul, dar și muzica ei, cele două fiind strâns legate între ele.

Alexandra îmi mărturisește că se entuziasmează rapid atunci când achiziționează o nouă piesă vestimentară, dar că apoi se plictisește destul de repede de aceasta: „Am nevoie în permanență de haine noi, dar sunt și situații în care mă întorc la cele foarte vechi, pe care îmi place să le port în cu totul alt context decât le-am purtat prima dată.”

Piesele de rezistență din dulapul Alexandrei sunt o rochie de culoarea lavandei, cu volan, semnată Crina Bulprich, un trenci lucios, voluminos, de la Zarug, și o rochie cu paiete de la Sabina Pop. Am descoperit foarte multe creații ale designerilor români în garderoba Alexandrei.

Citește continuarea în ELLE FEBRUARIE 2019!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle