ELLE DECO: Scena de Craciun

Nume mari din lumea modei si a designului au acceptat invitatia noastra de a crea propria versiune a unei mese festive, cu rezultate inspirate si inspirationale.

ELLE DECO: Scena de Craciun

De la mi¬nimalism sic la ultra-glamour, de la traditii provensale la caldura specifica unui camin canadian – esti invitata sa iei cina alaturi de Hervé Van der Straeten, Pascale Mussard de la Petit h, Alber Elbaz de la Lanvin si gemenii Dean si Dan Caten de la Dsquared2. Ia loc si lasa-te surprinsa!

Sa inceapa petrecerea!

Pentru masa sa festiva, decorata in spiritul casei Lanvin, Alber Elbaz a creat o ambianta ultra-couture. Preluind elemente din moda, cum ar fi rochia corolla cu motive cu trandafiri – unul dintre modelele de referinta din colectia pentru sezonul de iarna 2013 –, Alber a drapat o spectaculoasa fata de masa in nuante de fuchsia si negru profund, ce pare de o lungime interminabila. Aceasta acopera o masa din anii 20, special creata pentru Jeanne Lanvin.

Bazindu-se pe mostenirea Lanvin, dar si pe talentul si umorul sau, designerul a imaginat un decor ultra-glamour, care inspira extravaganta pura. Reflexiile sclipitoare provenind de la pahare, de la oglinda cu rama aurie, de la tacimurile din argint si de la luminari creeaza o atmosfera unica. Optind pentru materiale pretioase si contraste adinci, Alber Elbaz reuseste sa imprime decorului festiv o nota de splendoare, fantezie si magie.

Masa este plina de cadouri, vase decorate cu panglici, luminari, bomboane, ¬marshmallows, bezele, sampanie… Podeaua este presarata cu flori si din loc in loc cu hirtie de impachetat cadouri. Ca un vis devenit realitate, colorat in negru si in fuchsia, masa festiva a lui Elbaz promite un minunat Craciun in familie, plin de voie buna.

Text: Laurence Dougier.
Fotografii: Antoine Baralhé si Nicolas Tosi.
Traducere si adaptare de Crina Alexe

Citeste continuarea in ELLE DECEMBRIE 2013!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle