ELLE DECO: Farmecul lucrurilor simple

Reinterpretarea si transformarea unei case traditionale intr-o locuinta moderna si luminoasa, cu un living deschis, este o aventura care implica inventivitate, curaj si multa pasiune.

ELLE DECO: Farmecul lucrurilor simple

Anna si Peter Coe sunt amandoi niste bucatari excelenti: „Acasa la noi toate coridoarele duc catre bucatarie', spune Anna razand. Iar casa lor, plina de stil, reflecta generozitatea spiritului proprietarilor. Vila, cu cinci dormitoare si tot atatea bai, este rareori goala si, chiar daca are aerul unui boutique hotel, este lipsita de pretentii, construita mai degraba pornind de la dragostea lor pentru prieteni si familie.

Anna si Peter, candva niste citadini convinsi, au venit pentru prima data pe Insula Wight in urma cu 23 de ani pentru a vizita un prieten si de-atunci n-au mai plecat. De cand s-au mutat pe insula, au renovat doua proprietati impreuna: o casa victoriana cu trei etaje, aflata in oras, si o vila de pe litoral. Pentru renovarile anterioare, cei doi si-au unit eforturile cu succes, dar cel de-al treilea proiect al lor s-a dovedit a fi unul facut din dragoste.

In urma cu patru ani, nu-si doreau sa se mute din vila pe care tocmai o amenajasera in Vetnor, o statiune victoriana cu un farmec desuet, dar atunci cand, intr-o dimineata, cineva le-a batut la usa si le-a propus sa le cumpere casa, au decis sa lase soarta sa-si urmeze cursul. S-au mutat intr-o locuinta inchiriata si au decis sa caute un nou proiect in zona mai putin populata a insulei, cunoscuta sub denumirea de West Wight.

Foto: Holly Jolliffe / Narratives.
Styling: Tanya Goodwin / Narratives.

Citeste continuarea in ELLE MAI 2013!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle