ELLE Decembrie 2018

Descoperă ELLE Decembrie, un număr aniversar, în care vei găsi cele mai stylish propuneri pentru cadourile de Crăciun și fotografii inedite de la cea mai așteptată petrecere a sezonului: gala ELLE Style Awards 2018!

ELLE Decembrie 2018

ELLE FASHION – TENUE DE SOIREE – Deși ar putea părea un clișeu să vorbim în decembrie despre ținute de seară, azi granița dintre ținutele de seară și cele de zi nu mai există. Așadar, descoperă cele mai mai spectaculoase & elaborate piese ale designerilor! Și strălucește! În plină zi sau pe ringul de dans!

ELLE LIFESTYLE– CADOURI DE CRĂCIUN – Redacția ELLE a strâns laolaltă idei de cadouri simpatice, atipice, stylish, neașteptate, potrivite pentru fiecare dintre cei dragi, astfel încât să vă bucurați împreună de sărbători.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: IZABELA PĂTRȘCOIU – Izabela Pătrășcoiu, designer-ul brand-ului de încălțăminte I.AM.IZA, are un stil casual, actual, inspirat din street style. Și adoră să se simtă confortabil în hainele pe care le poartă.

ELLE FASHION – PAUL ANDREW, ÎNTRE MEȘTEȘUG ȘI INOVAȚIE – ELLE România a stat de vorbă cu Paul Andrew, designerul de încălțăminte al legendarei case Salvatore Ferragamo (dar și al propriului său brand), despre trecutul, dar și despre viitorul modei.

ELLE INTERVIU – O JURNALISTĂ ÎN LUMEA BĂRBAȚILOR FURIOȘI – În timp ce la nivel global se duce o luptă pentru drepturile minorităților, încurajarea diversității și deschiderea minților, din partea opusă lovește extrema dreaptă și dominația bărbatului alb, heterosexual, creștin. ELLE a stat de vorbă cu jurnalista americană Elspeth Reeve și a aflat cum instigarea la ură se poate transorma în tragedie.

ELLE INTERVIU – O FEMEIE, UN COVOR, O SUTĂ DE ANI – În lumea meșterilor populari din România, Antoaneta Nadu este o instituție. Iar covorul pe care l-a creat special pentru a celebra un secol de România este numai una dintre multele povești pe care le are de spus.

ELLE INTERVIU – MILA TURAJLIC: ISTORIA DIN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE, PRIN OCHII UNOR FEMEI – În cadrul conferinței „The Power of Storytelling' de la București am cunoscut-o pe regizoarea Mila Turajlic, creatoarea unor documentare multipremiate și fiica unei activiste renumite din Serbia.

ELLE EVENIMENT – ELLE STYLE AWARDS 2018 – Descoperă cum a fost la Gala ELLE Style Awards 2018, prilej cu care am sărbătorit alături de prieteni, colaboratori, designeri, artiști, celebrități, peste 21 de ani de activitate neîntreruptă, 252 de numere tipărite ale revistei, zeci de mii de articole publicate în online, 110.000 de urmăritori pe Instagram.

ELLE BEAUTY – COLOUR AWARD – An de an, coafori din lumea întreagă își demonstrează creativitatea, participând cu cele mai îndrăznețe culori și coafuri în cadrul competiției L’Oréal Professionnel Style&Colour Trophy, iar cei mai buni merg în marea finală de anul viitor.

ELLE BEAUTY – RAPID&EFICIENT – Sezonul sărbătorilor te-a luat prin surprindere? Iată câteva idei de tratamente rapide, însă cu efecte vizibile. Pentru momentele când timpul nu mai are răbdare!

ELLE HEALTH – MAI POT ȘI COZONAC – Una dintre principalele caracteristici ale sărbătorilor de iarnă a devenit mâncatul în exces, când printre farfurii pline cu sarmale și salată de boeuf, reușim să strigăm cu stoicism și cu o aura triumfală: „Mai pot și cozonac!'.

ELLE TRAVEL – VACANȚĂ ÎN TEL AVIV – Dacă ți-e dor de soare, ai chef de palmieri, de plajă, de distracție și de cea mai gustoasă mâncare mediteraneană, la două ore de zbor depărtare de București se află Tel Aviv-ul. Iar ELLE îți spune ce să nu ratezi acolo!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle