ELLE AUGUST 2022

În luna august te pregătim pentru tranziția către un nou sezon cu ajutorul ghidului complet al tendințelor de modă și frumusețe care anunță o toamnă spectaculoasă.

ELLE AUGUST 2022

ELLE FASHION – FOCUS: PINK ALL OVER. Rozul este culoarea care a acaparat mai toate colecțiile designerilor, și pare că nu va dispărea odată ce acest sezon ajunge la final. Domnica Mărgescu te sfătuiește să investești în cele mai cool piese vestimentare în tonuri de roz, de la cel pudrat la fucsia.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Cerina Rațiu, PR manager Molecule F, are un stil eclectic și foarte personal, din care accesoriul nelipsit este mereu zâmbetul. Află ce alte secrete de stil și modă are de împărtășit.

ELLE SHOPPING – Vara aceasta este plină de culoare! Daria Georgescu a selectat piesele în nuanțe tonice de portocaliu, verde și roz pe care le poți achiziționa, pentru o doză de prospețime în propria garderobă.

ELLE FASHION – TENDINȚE TOAMNĂ/IARNĂ 2022-2023: Editorii de modă și frumusețe ELLE știu exact ce îți vei dori să porți în sezonul care urmează să înceapă. Alege, dintre toate trend-urile propuse de marile case, ce ți se potrivește.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Raj-Alexandru Udrea este artistul-activist care a însuflețit scena queer din București (și nu numai) în această vară. Cu Iulia Alexandra Brăslașu a stat de vorbă despre interesul său pentru teatrul politic, despre temele pe care le abordează în performance-urile sale și despre ce înseamnă să fii o persoană gender fluid în România zilelor noastre.

ELLE AGENDA – Află care sunt filmele și serialele care să te distreze sau să-ți dea de gândit în concediu, dar și cărțile musai de citit, care-ți aduc perspective noi asupra lumii și vieții.

ELLE SPECIAL – LUMEA DUPĂ ROE: Decizia recentă a Curții Supreme a Statelor Unite, de a nu mai garanta constituțional dreptul femeilor la întreruperi de sarcină sigure și legale, a pus sub semnul întrebării drepturile femeilor din întreaga lume. Ioana Ulmeanu analizează posibilele urmări.

ELLE OPINIE – DIANA, ANTIEROINA CARE A SALVAT MONARHIA. Adulată de milioane după moartea sa, dar asaltată de paparazzi și de titluri deloc flatante în timpul vieții, Prințesa Diana a devenit un simbol al eleganței și empatiei. La 25 de ani de la decesul ei, rămâne un fenomen, însă unul construit pe imaginea publică ce vine odată cu titlul nobiliar și șarmul personal, și nu neapărat bazat pe viața reală a persoanei din spatele Prințesei de Wales.

ELLE INTERVIU – SUPER LA 10 ANI. Între 29 august și 4 septembrie are loc ediția care aniversează zece ani de SUPER, festivalul de artă făcută de adolescenți. ELLE a stat de vorbă cu doi dintre organizatori (și foști participanți), Alexandra Apețean și Paul Dogioiu, despre ce a însemnat SUPER în această decadă și ce plănuiește să devină.

ELLE INTERVIU – ALIA MALEK: „ÎN SIRIA, TRAGEDIA E PERPETUĂ”. Ioana Bâldea Constantinescu a vorbit cu jurnalista și experta în drepturile omului Alia Malek, autoarea volumului Siria. Țara care ne-a fost casă, apărut recent la editura Corint, despre memorie, criza umanitară a refugiaților și ce înseamnă să crești ca etnic arab în Statele Unite ale Americii.

ELLE FENOMEN: CULTUL MUNCII PE BRÂNCI: Hustle culture ne ademenește într-o cursă cu un premiu mare. Ne promite că la linia de sosire ne așteaptă succesul și fericirea. Cu toate astea, singurul lucru cu care ne alegem e epuizarea psihică, avertizează Gabriela Calițoiu.

ELLE DOSAR: 4 CONVERSAȚII DESPRE ACTORIE ȘI VIAȚĂ. Patru dintre actrițele care au participat anul acesta, la TIFF, la programul 10 pentru film, care le înlesnește actorilor talentați întâlniri și oportunități în lumea cinematografiei, au stat de vorbă cu ELLE, în cadrul unui proiect susținut de Vodafone, despre planurile lor, dar mai ales despre bucuria și riscurile unei meserii ca nici o alta. Fă cunoștință cu Reka Kovacs, Iulia Colan, Sara Cuncea și Ada Dumitru.

ELLE COVER STORY – MADEMOISELLE ANAMARIA VARTOLOMEI. Actrița de origine română care a câștigat recent premiul Cesar poartă una dintre cele mai râvnite colecții ale lumii, MÉTIERS D’ART 2022/2023, semnată Chanel, într-un loc parizian emblematic, Hotel Particulier Montmartre. Tres chic!

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard make-up artista Edith Mihaiciuc? Află secretele ei de frumusețe, dar și trucuri care să îți fie mereu de ajutor.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: HAILEY BIEBER. Dacă ești în căutarea unei surse de inspirație pentru un look de festival sau vrei să descoperi secretele tenului perfect, Hailey Bieber are toate răspunsurile pregătite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle