ELLE AUGUST 2019

Descoperă ELLE august, un număr numai bun de luat pe plajă! Christina Ich este protagonista unui editorial de modă inedit, vorbind cu onestitate despre maternitate. În plus, vei cunoaște tendințele sezonului toamnă-iarnă 2019/2020, comentate de editorii ELLE de modă și beauty!

ELLE AUGUST 2019

ELLE FASHION – OBSESIA ANIMAL PRINT – Indiferent de sezon, designerii găsesc un mod de a insera imprimeurile inspirate din regnul animal în colecțiile lor. Fie că este vorba despre piese clasice ori despre unele avangardiste, ai de unde să te inspiri pentru această vară.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: IRINA MOROȘANU – Irina Moroșanu, fondatoarea brand-ului Les Vacances d’Irina și a unei pagini de Instagram cu o estetică cu totul aparte, are un stil eclectic cu influențe french și mediteraneene.

ELLE AGENDA– LIZZO – Lizzo, rapper-ița din Detroit în vârstă de 31 de ani, scrie și cântă despre lupta pe care ea și milioane de femei o duc zi de zi pentru acceptarea propriului corp, un corp care nu se încadrează în standardele de frumusețe promovate în societatea perfecțiunii obținute în Photoshop.

ELLE AGENDA – 16 LUCRURI DE VĂZUT LUNA ACEASTA – Dacă nu știi pe unde s-o apuci în luna august, ți-am pregătit o listă de festivaluri musai de bifat în această vară. Printre ele: Untold, Summer Well și Anonimul.

ELLE INTERVIU – ÎN DIALOG CU IOANA GEORGESCU RĂILEANU – Fiica marelui dirijor George Georgescu a lucrat 40 de ani la Londra și Paris, în industria luxului, a cunoscut cele mai importante nume ale epocii și a orchestrat cu măiestrie cele mai seducătoare povești – poveștile celor mai cunoscute parfumuri.

ELLE ARTĂ – GHEORGHE – Artistul Dumitru Gorzo vorbește despre cum a creat o opera de artă din casa părintească, expusă în fața Muzeului Național de Artă Contemporană.

ELLE FENOMEN – EGALE LA TV – Dacă vedem mai multe femei ca oricând în serialele pe care le urmărim, este acesta un semn că producțiile TV țin pasul cu realitatea sau că au puterea să modeleze felul în care ne raportăm la lume?

ELLE SOCIAL – BOYS DON’T CRY – Trei mame vorbesc despre cum poți crește (bine) niște viitori bărbați, într-o societate în care băieții încă trebuie să se ferească de orice sentiment sau îndeletnicire considerate „feminine”.

ELLE FASHION – 25 DE ANI DE MODĂ LA CLUJ – Sfârșit de an universitar în oraș, zile caniculare, pline și tensionate, final de drum pentru absolvenți și serii de evenimente care să le urmărească evoluțiile – cam așa se rezumă, în fiecare vară, weekend-ul în care se desfășoară Gala Universității de Artă și Design din Cluj Napoca, ajunsă în acest an la ediția cu numărul 25.

ELLE BEAUTY – ALCHIMIA PARFUMURILOR, ÎNTRE ȘTIINȚĂ ȘI NATURĂ – Se întipăresc în memoria noastră afectivă și se lipesc de pielea și de personalitatea noastră mai mult decât orice haină sau accesoriu… Dar tocmai pentru că ne sunt atât de apropiate, am început să le punem la îndoială alchimia.

ELLE TRAVEL – INCURSIUNE ÎN AMERICA DE SUD – Dacă ai la dispoziție două săptămâni în care să fii uimit, bulversat, distrat, dar mai ales fascinat, află că America de Sud îți poate oferi aceste trăiri la superlativ, cu grandoarea citadelei incașe Machu Picchu, cu romanța multicoloră, cu ecouri de tango, a cartierului La Boca din Buneos Aires și cu priveliștea amuțitoare pe care o are Christos Mântuitorul, de pe muntele său din Rio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle