ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty toamnă-iarnă 2019/2020

Descoperă noile tendințe fashion & beauty pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2020!

ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty toamnă-iarnă 2019/2020

Jane Eyre

Literatura britanică de secol XIX pare să fi reprezentat o adevărată sursă de inspirație – de la imaginea unei grădini englezești proiectată pe o rochie, până la funde, capișoane, cape și volume generoase, toate aceste elemente romantice reinterpretate lasă loc noului tip de sensibilitate în modă.

Încălzirea globală


Deși un subiect sensibil și trist în egală măsură, încălzirea globală nu mai reprezintă o amenințare, ci o realitate. Într-un moment în care anotimpurile nu mai sunt ce au fost, pufoaicele & hainele matlasate, structurate sau nu, fac parte din arsenalul obligatoriu de luptă al unei fashioniste.

Cu capul pe umeri

Mantourile, rochiile și blazerele cu umeri structurați, grafici, s-au reîntors în moda momentului. Alege piese cu linii minimaliste definite prin acest detaliu atât de important – umerii. Chiar dacă alegi un sacou paietat, asigură-te că umerii sunt acea prezență arhitecturală, de netrecut cu vederea.

Umflă-te în pene!

Da, ai voie să faci asta fără să pari nici arogantă, nici ipocrită. Explozia de pene care a luat cu asalt podiumul vorbește despre o anume lejeritate couture care înlocuiește obsesia ultimilor ani pentru street style. Penele reprezintă acum detaliul suprem.

Forme fără fond

Corsete reinterpretate de sub care se descriu topuri mai mult sau mai puțin prețioase și piese de lenjerie aparentă care se transformă în cele mai sofisticate ținute de seară – iată o adevărată provocare pentru toate cele care vânează obsesiv rochia perfectă.

Citește continuarea în ELLE AUGUST 2019!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle