ELLE august 2018

Descoperă ELLE august, un număr numai bun de luat pe plajă: vei afla cum poți trăi mai curat, mai sustenabil, mai aproape de natură. Și, bineînțeles, vei cunoaște tendințele sezonului toamnă-iarnă 2018/2019, comentate de editorii ELLE de modă și beauty!

ELLE august 2018

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: ANDREEA BERECLEANUAndreea Berecleanu are un stil smart casual, dar mereu cu o notă dramatică dată de câte o piesă specială. Pălăria este una dintre acestea!

ELLE SPECIAL – ALEGERILE ELLE – De la terase la concerte, cărți sau cele mai simpatice costume de baie, redactorii ELLE au strâns pentru tine lucrurile și locurile care îi inspiră în vara asta.

ELLE AGENDA – VERDE, ETIC, ECO – În România încep să înflorească micile inițiative alternative, care ne propun să consumăm reponsabil, fără să facem rabat de la estetică sau calitate și fără să facem ravagii în jur. Descoperă mărcile care ne-au atras atenția!

ELLE FASHION – GALA UAD 2018. SAU CUM SĂ FACI DIN CONCEPTE HAINE – Cei 24 de ani pe care Gala Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca i-a împlinit anul acesta s-au reflectat în seriozitatea temelor abordate de studenți, dar și în felul matur în care aceștia au ales să-și transforme preocupările în haine.

ELLE INTERVIU – ECO-ȘIC: FAȚA VERDE A DOAMNEI McCARTNEYFiind o ecologistă convinsă, angajamentul Stellei McCartney față de această cauză se combină cu moștenirea familiei sale, iar hotărârea de a schimba lumea modei este doar vârful aisbergului.

ELLE LIVING – TRĂIEȘTE SUSTENABIL: UN MIC PAS PENTRU TINE, UN PAS URIAȘ PENTRU PLANETĂ Să trăiești sustenabil presupune adoptarea unui stil de viață sănătos atât pentru propriul corp, cât și pentru mediul înconjurător, reducerea cantităților de plastic și chimicale dăunătoare ecosistemului folosite și utilizarea responsabilă și eficientă a resurselor naturale de care dispunem.

ELLE BEAUTY – CELE MAI DE SUCCES REMEDII DIY PENTRU PIELE ȘI PĂR – Vrei să afli cum să ai pielea mai luminoasă și părul cu mult mai radios? Editorii de frumusețe din întreaga lume îți împărtășesc secretele lor, divulgând propriile rețete de îngrijire, ușor de preparat acasă, cu ingrediente la îndemână.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle