ELLE APRILIE 2021

Pentru luna aprilie, îți propunem în cadrul unui Green Issue special să te gândești cu mai multă responsabilitate la felul în care consumi modă și produse de frumusețe… și avem și cele mai cool & etice alternative pentru tine.

ELLE APRILIE 2021

Descoperă în ELLE România de aprilie o serie de articole despre felul în care industriile de fashion & beauty pot deveni mai sustenabile pe termen lung, dar și despre schimbările pe care le putem face fiecare astfel încât să contribuim la bunăstarea mediului. Citește, în plus, despre avantajele grădinilor comunitare urbane și despre mașina viitorului – evident, electrică.

ELLE FASHION – FOCUS: ROMANCE FOREVER. Lipsa romantismului a fost resimțită acut în anul care a trecut de designerii de top. Poate de aceea Maria Grazia Chiuri (Dior) și Pierpaolo Piccioli (Valentino) îți propun o reîntoarcere inspirată la romantism, fie el clasic sau modern.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: NOEMI MEILMAN – Una dintre cele mai cunoscute voci din PR-ul autohton, dar și influencer, Noemi are un stil vestimentar cu totul aparte, inspirat de povești și obiecte vechi de familie și de o curiozitate vizuală nesecată. Descoperă-i garderoba eclectică, plină de piese vintage, de articole ale designerilor locali și ținute sport XXL.

ELLE SHOPPING – Tricotaje ușoare de primăvară, dungi stilizate în fel și chip, toate tonurile de roz și imprimeurile florale care te vor face să-ți privești garderoba cu bucurie: află recomandările fashion editor-ului Daria Georgescu și adaptează-le stilului tău.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: IRINA NEACȘU – Citește un interviu cu un designer & artist botanic care caută inspirație în micro-universurile fascinante constituite de plante și de toate vietățile care trăiesc în jurul lor.

ELLE AGENDA – Agendele noastre se umplu din nou de evenimente culturale. Află care sunt cele mai cool expoziții, pe care nu ar trebui să le ratezi în această primăvară, dar și filmele, serialele și podcast-urile care merită atenția ta.

ELLE FASHION – BORBÁLA FERENCZ, DESPRE RECICLARE CA MODĂ ȘI CA MOD DE VIAȚĂ. -Află viziunea despre modă sustenabilă a unui designer care reușește să transforme deșeurile în piese dezirabile și care nu încetează niciodată să-și pună întrebări.

ELLE FASHION – BUY LOCAL. Descoperă 12 brand-uri românești tinere care te pot ajuta să-ți alcătuiești o garderobă sustenabilă și șic.

ELLE FENOMEN: CE PLANTĂM NOI, CU MÂINILE NOASTRE – Câteva grădini comunitare din orașele românești ne dau speranță într-un viitor în care vom lucra alături, și pentru noi, și pentru natură.

ELLE INTERVIU – CARRÉ OTIS, SUPERMODEL, SCRIITOARE, SUPRAVIEȚUITOARE – Un interviu în exclusivitate cu unul dintre supermodelele anilor ’90, despre abuzurile la care sunt supuse tinerele modele, despre vindecare și despre lupta ei pentru a schimba sistemul.

ELLE FILM – ALLEN V. FARROW, O POVESTE CARE TREBUIA SĂ FIE SPUSĂ – Realizatorii documentarului ce pune într-o nouă lumină acuzațiile lui Dylan Farrow că ar fi fost agresată sexual de tatăl său, aclamatul regizor Woody Allen, vorbesc cu ELLE România despre munca lor de investigație și motivele pentru care sistemul de justiție eșuează în a face dreptate.

ELLE PSIHO – GREEN ISSUE LA PSIHOLOG… DESPRE IMPLICARE ȘI NEPĂSARE FAȚĂ DE MEDIU – Psihoterapeuta Laura Dima explică nuanțele voluntariatului și ale protejării mediului și pune o oglindă în fața celor care refuză orice implicare.

ELLE BEAUTY – PREȚUL FRUMUSEȚII – Ce se ascunde în spatele parfumurilor fine, a rujurilor atrăgătoare și fardurilor sclipitoare? Milioane de hectare defrișate, sute de specii de vietăți acvatice otrăvite și tone de plastic.

ELLE BEAUTY – POVESTEA LUI ELLIE GOLDSTEIN CONTEAZĂ – Primul supermodel cu sindrom Down, Ellie își propune la doar 19 ani să schimbe lumea modei, care mult prea mult timp a rămas ancorată în trecut în ceea ce privește diversitatea și incluziunea.

ELLE FASHION – LET’S CHANGE FASHION – Șapte dintre cei mai cool influencers din România te provoacă să te îmbraci sustenabil, pornind de la noua colecție de primăvară H&M.

ELLE FASHION – ORA CAMPIOANELOR – Fă cunoștință cu șase tinere sportive care fac performanță în domeniul lor de activitate și vezi cum integrează ele pantofii sport în vestimentația de zi sau chiar elegantă.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: ANDREEA ALI – Make-up artista Andreea Ali îți permite să tragi cu ochiul în portfardul ei și-ți împărtășește cele mai cool trucuri de îngrijire pe care le știe.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: THE ’90S ARE BACK! – Buze conturate și farduri de pleoape intens colorate – pare că anii ’90 s-au întors… sau că nu au trecut, de fapt, niciodată. Cum aduci un update acestei estetici?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle