Primavara se numara vestile bune

Acest numar de martie marcheaza nu doar schimbarea colectiilor de moda, ci si schimbarea de temperatura pe care o asteptam de atitea luni. A venit primavara si putem iesi, in sfirsit, din vizuinele noastre!

Primavara se numara vestile bune

Putem sa ne debarasam o vreme de negru, gri si de tot ce tine de cromatica hainelor de iarna si sa profitam de noile propuneri coloristice pe care designerii ni le-au facut in acest sezon.
Slava cerului ca au fost darnici cu paleta de culori: se poarta nuantele puternice, dar se poarta si culorile pastelate, asa ca de data asta chiar ai de unde alege. Si pentru ca abia asteptam sa va spun, aflati ca se mai poarta fustele lungi si foarte lungi, largi, cu pliseuri si talia bine marcata, din matase sau viscoza fina… Ador aceste fuste lungi in A si abia astept „sa matur” strazile Bucurestiului cu una!

Sezonul acesta am facut un lucru pe care nu il fac de obicei: nu m-am uitat pe internet prea atent la prezentarile de moda atunci cind au avut loc – adica acum sase luni – si nici nu am participat la Saptamina Modei de la Paris. Adica nu am ajuns sa ma plictisesc de aceste haine inainte ca ele sa ajunga in paginile de tendinte. Din acest motiv, acum totul mi se pare foarte fresh si ma bucur din plin de colectii.

Un alt lucru care ma bucura este faptul ca avem din ce in ce mai multe motive sa ne indreptam atentia spre moda autohtona. Am descoperit doi designeri noi (Maurice Munteanu le-a „imortalizat” creatiile in editorialul de tendinte de la pagina 112), am aflat de succesul pe care Stephan Pelger l-a avut in Germania la emisiunea Fashion & Fame, ne-au bucurat participarile designerilor romani la Berlin Fashion Week si tot de pe pamint romanesc vine si vestea deschiderii primelor magazine H&M in aceasta luna!

Enjoy shopping!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle