Fashion Week virtual

In acest sezon am decis ca nu voi participa la Saptamana Modei de la Paris. Mi se parea ca este suficient pentru revista sa faca aceasta deplasare Domnica Margescu si Cristina Craciun. Sigur ca e important sa mergi la Paris – Mecca modei –, sa te imbibi de tot ceea ce este nou, fie ca e vorba de colectii, trenduri sau de stilurile vestimentare ale fashionistelor din intreaga lume (o alta sursa importanta de inspiratie).

Fashion Week virtual

Pur si simplu, e bine sa fii acolo, pentru ca la Paris iti vin tot felul de idei creative stand de vorba cu crema jurnalismului de moda, colegi de pretutindeni care se afla in acele zile comasati ca intr-un regiment la Paris.

Insa, curand, am inceput sa ma indoiesc de decizia de a ramane acasa. Mai ales in momentele in care Domnica si Cristina imi trimiteau poze cu invitatiile primite pe numele meu sau imagini de la show-urile Dior, Margiela, Louis Vuitton si, mai ales, Saint Laurent, unde avea sa-si faca debutul pentru acest brand Hedi Slimane. Oh, da, aveam tone de lucruri de facut la birou, dar nu puteam sa ma abtin si sa nu deschid paginile site-urilor care ma tineau la curent cu noile colectii prezentate, cu comentariile asupra acestora sau cu oamenii aflati la show-uri.

Intr-un fel percepi colectiile la care te uiti pe Internet si altfel le vezi atunci cand te afli in sala, in atmosfera pe care designerul a vrut sa o creeze pentru a completa colectia. Cred ca cel mai bine mi-am dat seama de acest lucru tocmai discutand la telefon cu Domnica si Cristina, imediat dupa show-ul Saint Laurent. Lor le-a placut fantastic de tare, erau aproape hipnotizate, in timp ce eu rasfoiam cu mouse-ul paginile si nu traiam deloc la intensitatea lor acea colectie. Asa incat astept cu nerabdare venirea colectiei Saint Laurent in magazinul Victoria 46, pentru a o vedea si in realitate, nu doar pe ecran.

Dar sa nu credeti ca am stat doar in birou, ah, nu, am calatorit in diverse locuri si am participat la cateva lansari importante, despre care am scris in acest numar. Tocmai de aceea nu am mai avut timp si de Fashion Week! Dar Domnica si Cristina ne-au facut in acest numar un tablou complet cu tot ce s-a intamplat la Paris, pe care va sfatuiesc sa nu-l ratati!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle