ELLE NOIEMBRIE 2011

ELLE NOIEMBRIE SE GASESTE NUMAI IMPREUNA CU SUPLIMENTUL ELLE MAN

ELLE INTERVIU – EFECT DE SINCERITATE – Oamenii isi inchipuie ca persoanele implinite pe plan personal si profesional ar trebui sa traiasca intr-o fericire continua. ELLE a stat de vorba cu Mircea Cartarescu despre personajul jurnalului sau, despre cautari si crize existentiale, despre familie si planuri de viitor.

ELLE SOCIAL – PANARAME! INAINTE, MARS! – Romania este inca o tara in care au loc peste o mie de violuri pe an. ELLE este o revista in care apar lunar tinute pe care cele mai multe dintre noi nu s-ar incumeta sa le poarte noaptea pe strada. De aceea, o parte din fetele ELLE au participat la Marsul Panaramelor si s-au intors sa relateze despre el.

ELLE CUPLU – A HISTORY OF DATING – Proaspat iesita dintr-o relatie de lunga durata si inainte de a se arunca in bratele necunoscutului (a se citi necunoscutilor), cea mai tanara burlacita ELLE isi aminteste cele mai dezastruoase intalniri din istoria personala. Si e din ce in ce mai descurajata…

ELLE INTERVIU – CALATORIE IN COPILARIA OMENIRII – Undeva pe glob, cei mai bogati oameni ai planetei coboara din iahturi pe insulele celor mai primitivi locuitori ai Terrei. Antropologul roman Hanna Bota a fost in Vanuatu si povesteste ce rezulta din intalnirea celor doua civilizatii.

ELLE FASHION – MISTERELE PARISULUI – Dupa o calatorie halucinanta cu trenul prin Europa, Maurice Munteanu este pregatit sa va dezvaluie cate ceva din bucuriile si tristetile aceluiasi Paris obsedat de moda si o serie de amanunte picante din culisele celei mai controversate Saptamani a Modei.

ELLE STIL – 25 PIESE-CHEIE PENTRU GARDEROBA PERFECTA – ELLE ti-a pregatit ghidul complet al item-urilor in care trebuie sa investesti in noul sezon si al pieselor clasice care trebuie sa existe deja in garderoba ta.

ELLE HEALTH – LATURA NEVAZUTA A MATERNITATII – Daca esti deja mamica, probabil nu te mai impresioneaza deloc povestile despre maternitate, insa daca acest eveniment este in stare de proiect, vei fi cel putin surprinsa si cel mult socata de schimbarile pe care le poate suferi organismul tau dupa o sarcina.

 

ELLE NOIEMBRIE 2011
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle