ELLE IANUARIE 2013

SPECIAL – TOTUL DESPRE ELLE STYLE AWARDS – Intra in culisele primei editii ELLE Style Awards, cunoaste-i pe castigatorii trofeeelor si vezi cine a venit si ce a purtat la cel mai stylish eveniment al anului.

PSIHO – HOME (NOT) ALONE – Tinerii care refuza sa se maturizeze si raman in casele parintilor sunt o categorie din ce in ce mai comuna in ultima vreme. ELLE a aflat de ce aleg ei sa ramana copii, ce le place la asta si unde incepe sa-i doara.

BEAUTY – ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS – Descopera care sunt cele 12 produse castigatoare ale primei editii ELLE Beauty Awards si care sunt formulele de top care au convins 40 de beauty editori ELLE din toata lumea sa le acorde votul.

TRAVEL – NUNTA IN DEPLASARE – Daca ti se pare obositoare o nunta in orasul natal, cu toate rudele si toti vecinii veniti sa-ti comenteze tinuta si partenerul, ai la indemana o solutie mai simpla, mai eficienta si mult mai romantica: o nunta la departare!

INTERVIU – THE MAGIC STICK – Am aflat de la dirijorul Tiberiu Soare ce legatura exista intre Mozart si muzica celor de la Beatles si cum se poate transforma un interviu intr-o sedinta de psihanaliza, dar mai ales cam ce-i trece prin cap atunci cand plimba bagheta prin aer.

HEALTH – FATETELE DENTARE SAU RETETA ZAMBETULUI DE PORTELAN – Frumusetea zambetului a inceput sa ne preocupe din ce in ce mai mult si de aceea a crescut si popularitatea interventiilor stomatologice de ordin estetic. Dupa ce a aflat mai multe despre fatetele dentare, editorul ELLE Lavinia Gogu a ajuns sa suspecteze ca in spatele fiecarui zambet charismatic sta, de fapt, un stomatolog iscusit.

ELLE IANUARIE 2013
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle