ELLE EXCLUSIV: Paris-Shanghai

Diana Dondoe a zburat la Paris special pentru a fi protagonista unei sedinte foto in exclusivitate pentru Elle Romania. Toate fortele s-au desfasurat in „CHANEL Jewelery Private Saloon“ din Place Vendôme iar hainele pe care le-a purtat Diana sint semnate Chanel si fac parte din colectia Paris Shanghai 2010. Enjoy fashion!

Fotografii: Sylvie Malfray.
Realizator: Roxana Voloseniuc.
Fashion Editor: Domnica Margescu.
 

Ne-am intilnit cu Diana la micul dejun. Venise direct de la aeroport si era doar 9 dimineata la Paris. Cu un rucsac in spate, imbracata in jeansi, tricou si tenisi, arata ca o pustoaica de 20 de ani venita la Paris cu parintii, in vizita la muzee. „Bem o cafea, fac un dus si mergem in Marais?”, ne-a intrebat ea. (Era duminica si singurul loc in care gasesti ceva deschis in Paris este cartierul Marais.)
Tonusul ei m-a molipsit si m-a mai relaxat. Eram putin tensionata din cauza ca nu stiam cum arata exact locatia in care urma sa facem a doua zi sedinta foto, nu mai lucrasem niciodata nici eu si nici Domnica Margescu cu nimeni din echipa, nu imi era clar daca toate look-urile comandate din colectia Chanel vor fi integral disponibile (colectiile de podium sint colectii itinerante, care circula in toata lumea pentru a fi folosite la diversele sedinte foto)… Dar ce mai conteaza toate astea, daca in fata camerei foto o ai pe Dondoe, care pare si intr-o forma maxima – cu toate ca am trezit-o la 5 dimineata ca sa prinda avionul… Cred ca am schimbat biletele de avion si hotelul de o mie de ori, fapt pentru care voi fi vesnic indatorata companiei Happy Tour, care s-a pliat si a inteles perfect ca are de-a face cu un „proiect creativ”, in care astfel de detalii sint „minore”. Pentru ca cele mai importante detalii tin, nu-i asa, de haine, machiaj, coafura, disponibilitatea locatiei. Cum ajungem acolo si unde stam e mai putin important. Glumesc, dar nu stiu cum de se intimpla mereu asa…

Citeste continuarea in Elle Septembrie 2010
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle