ELLE EXCLUSIV: Catrinel degli spiriti……sau citeva amanunte despre modelul roman care a innebunit Italia!

Este meridionala, temperamentala, pasionala, tulburatoare si posesiva! Nu, nu este vorba despre Monica Bellucci sau Sophia Loren, ci chiar despre Catrinel Menghia, modelul roman care a stabilit noile recorduri de... frumusete!

ELLE EXCLUSIV: Catrinel degli spiriti......sau citeva amanunte despre modelul roman care a innebunit Italia!

Padre nostro, che sei nei cieli, sia santificato il tuo nome, venga il tuo regno, sia fatta la tua volontà come in cielo così in terra. Dacci oggi il nostro pane quotidiano, rimetti a noi i nostri debiti come noi li rimettiamo ai nostri debitori, e non ci indurre in tentazione, ma liberaci dal male. Amen!

Asta am simtit nevoia sa spun in momentul in care am vazut-o pe Catrinel Menghia intrind pe usa apartamentului Domnicai Margescu, locul unde a avut loc sedinta foto pentru cover-story-ul din aceasta luna. Nu, nu vorbesc italiana, dar m-am fisticit atit de tare in momentul in care Menghia mi-a facut strengareste cu ochiul, incit mi-am adus aminte ca am, totusi, un smart phone si ca pot accesa „Padre nostro” instantaneu. Nu ma intrebati de ce. Intrebati-o, mai bine, pe Catrinel Menghia. Ea stie cel mai bine ce le poate face barbatilor, indiferent de virsta, orientare sexuala sau religie! Iar ce (le) face, face atit de bine incit a devenit imaginea Fiat 500 Abarth!

  • Fusta din dantela si curea elastica, Alessandra Rich, 10.309 lei, si inel din otel inoxidabil din cristale naturale, Lanvin, 1.909 lei, toate magazinul Victoria 46; pantofi din piele si blana de vitel, Gucci, 2.640 lei.

Fotografii: Gabi Hirit.
Realizatori: Domnica Margescu si Maurice Munteanu.

Citeste continuarea in ELLE MAI 2012!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle