Tom Cruise ar avea o nouă iubită și este vorba chiar de colega lui din filmul Mission: Impossible 7

Tom Cruise se află în centrul atenției în ultimele zile atât pentru comportamentul pe platourile de filmare, cât și pentru noutățile privind viața lui amoroasă.

Tom Cruise ar avea o nouă iubită și este vorba chiar de colega lui din filmul Mission: Impossible 7

Potrivit mai multor surse de pe platourile de filmare ale peliculei Mission: Impossible 7, celebrul actor Tom Cruise, în vârstă de 58 de ani, ar avea o relație cu colega lui din film, actrița Hayley Atwell.

Sursele au precizat că actrița Hayley Atwell, în vârstă de 38 de ani, și Tom Cruise „au devenit practic inseparabili” de la debutul filmărilor, iar dificultățile cu care s-a confruntat echipa de filmare și pandemia de coronavirus au fost aspectele care i-au apropiat.

Deși au apărut de-a lungul anilor numeroase zvonuri cu privire la viața lui amoroasă, Tom Cruise nu a mai avut o relație din 2012, atunci când a divorțat de Katie Holmes, în timp ce Hayley s-a despărțit de fostul ei iubit, un doctor britanic, la începutul lui 2020.

„Tom și Hayley s-au apropiat încă din prima zi. Lockdown și toate dificultățile care au venit odată cu aceasta i-au apropiat foarte mult și au devenit practic de nedespărțit”, a declarat o sursă citată de The Sun. „Ei se întâlnesc după ce se termină filmările și ea a fost la casa pe care Tom o are în Londra. Se înțeleg foarte bine și amândoi par foarte fericiți.”

Tom și Hayley au fost destul de ocupați în ultimele luni, filmările pentru Mission: Impossible 7 având loc în Roma, Veneția, Marea Britanie și Norvegia, cu respectarea regulilor impuse de pandemia de coronavirus.

De altfel, veștile cu privire la noua relație a lui Tom Cruise vin la câteva zile după ce o înregistare în care se aude Tom Cruise când a țipat la colegii săi de pe platourile de filmare, amenințându-i că vor fi dați afară dacă nu respectă măsurile impuse, a devenit virală.

Câțiva membri ai producției au încalcat regulile impuse de pandemia de coronavirus, nerespectând distanța de doi metri între ei, lucru care l-a înfuriat teribil pe Tom Cruise. Publicația The Sun UK a intrat în posesia unei înregistrări audio, în care se poate auzi cum actorul în vârstă de 58 de ani țipă la echipa sa, amenințându-i chiar că vor fi dați afară dacă incidentul se va repeta.

„Suntem etalonul de aur. S-au întors la Hollywood si fac filme chiar acum datorită nouă, pentru că ei cred în ceea ce facem noi. Vorbesc la telefon cu fiecare studio, cu companiile de asigurări, cu producătorii și toți se uită la noi și ne folosesc pentru a-și face filmele”, a spus Tom despre exemplul pe care îl dau pentru alte producții.

„Creăm mii de locuri de muncă, nenorociților. Nu vreau să mai văd asta niciodată. Niciodată!”, a țipat actorul, adăugând că „Și dacă văd că o faci din nou, ai dispărut … asta e! Fără scuze!”.

Tom le-a amintit apoi tuturor cât de norocoși sunt că lucrează în timpul pandemiei. „Le poți spune asta oamenilor care își pierd casele pentru că industria noastră este închisă. Nu pot pune mâncare pe masă sau să plătească taxele de facultate”, le-a reamintit tuturor. „Cu asta dorm noaptea. Cu gândul la viitorul acestei industrii” a spus Cruise despre datoria pe care o are de a nu opri producția și de a da un exemplu pentru ceilalți producători.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Ți-am spus ce îmi doresc și dacă nu o faci, ești dat afară. Nu oprim filmările. Se înțelege? Dacă văd că se întâmplă din nou, ai dispărut. Asta e. Sunt clar? Înțelegi ce vreau? Înțelegi responsabilitatea pe care o ai?”, a țipat Tom Cruise furios la colegii săi.

Citește și:
Nicole Kidman face mărturisiri inedite despre căsnicia cu Tom Cruise

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video