Thomas Markle Jr. își critică din nou sora vitregă: „Meghan este superficială”

Fratele vitreg al lui Meghan Markle continuă să o critice, de data asta ca participant al unui reality show australian.

Thomas Markle Jr. își critică din nou sora vitregă: „Meghan este superficială”

Thomas Markle Jr., în vârstă de 55 de ani, a spus despre sora sa vitregă, Meghan Markle că este „superficială”. Declarația poate fi auzită în primul trailer Big Brother VIP, o emisiune din Australia la care el este unul dintre cei 12 concurenți.

În scurtul video promoțional de 90 de secunde, publicat duminică pe Twitter, Thomas se descrie ca „cel mai mare frate care există” și spune că l-a avertizat pe Harry să nu se căsătorească cu Meghan.

„I-am spus Prințului Harry: Cred că o să-ți distrugă viața”, spune Thomas. „Este foarte superficială”.

Înaintea nunții regale din 2018, la care nu a fost invitat, Thomas Jr. i-a trimis lui Harry o scrisoare prin care îl avertiza pe prinț că nu e prea târziu să se răzgândească. El a mai scris că Meghan „nu e, în mod evident, femeia potrivită” pentru Harry și a susținut că sora lui joacă rolul unei prințese „ca o actriță sub categoria C de la Hollywood”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

El a mai spus atunci, în preajma nunții, că dorința lui Meghan de a deveni actriță l-a făcut pe tatăl lor să aibă numeroase datorii deoarece acesta a decis să o susțină financiar. „Ce fel de persoană se folosește de propriul ei tată până când acesta este falit, apoi uită de el în Mexic, fără bani, în special din cauza datoriilor pe care le-a făcut din cauza ei. Și când a venit momentul să îl răsplătească, ea se comportă de parcă nu l-a văzut niciodată în viața ei. Este foarte evident că mica ei faimă de la Hollywood i s-a urcat la cap”.

Aceasta nu este prima dată când Markle Jr. se folosește de numele surorii lui vitrege ca să obțină notorietate. În 2019, a jucat într-o reclamă la bere în care apărea alături de o sosie a lui Meghan și încerca să jefuiască Palatul Buckingham.

Big Brother VIP va aduna 12 „celebrități” într-o vilă din Sydney Olympic Park. Aceștia își asumă riscul de a locui împreună și concurează pentru a obține 100.000 de dolari pentru o organizație caritabilă aleasă de ei.

Printre participanții bizarei emisiuni Channel 7 se mai numără Caitlyn Jenner, cu siguranță starul show-ului, și Omarosa Manigault Newman.

Citește și:

10 actori celebri despre care nu știai că au fost în cariera lor și figuranți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video