The Weeknd, surprins în ipostaze pasionale cu modelul Simi Khadra în Las Vegas

The Weeknd și modelul Simi Khandra au fost surprinși în ipostaze tandre la petrecerea de ziua artistului, în Las Vegas. Cei doi au fost văzuți sărutându-se înainte de a pleca.

The Weeknd, surprins în ipostaze pasionale cu modelul Simi Khadra în Las Vegas

The Weeknd este în atenția întregii lumi, după ce a fost surprins alături de Simi Khadra, la petrecerea de ziua lui de naștere, în Las Vegas. Artistul și modelul au fost văzuți sărutându-se în timpul petrecerii care a avut loc la celebrul hotspot Delilah, potrivit noului videoclip surprins de TMZ.

The Weeknd, în ipostaze tandre cu Simi Khandra

Khadra, care alcătuiește jumătate din duo-ul de DJ Simi Haze, a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de fostul iubit al Bellei Hadid. Cei doi și-au împărtășit săruturi pe obraz și pe buze și nu s-au sfiit să își arate dragostea în fața tuturor. Cu toate acestea, amândoi au rămas cât se poate de discreți, având în vedere că purtau ochelari de soare la o petrecere în interior.

sursa foto: Profimedia Images

Zvonurile cum că The Weeknd se întâlnește cu Khadra au început să apară la începutul acestei luni, după ce au fost văzuți la câteva întâlniri la cină împreună în Los Angeles. Cu toate acestea, o sursă a declarat la acea vreme pentru E!News că „nu se întâlnesc” și „au fost prieteni de ani de zile.”

Coincidența face că Simi Khandra părea să fie prietenă apropiată de fosta iubită a lui The Weeknd, Bella Hadid. Ba mai mult, aceasta a postat în trecut mai multe fotografii alături de prietene ale fotomodelului pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO ELLE

The Weeknd s-a întâlnit cu Hadid, în vârstă de 25 de ani, între 2015 și 2019. După mai multe despărțiri dureroase, modelul și-a găsit fericirea în brațele lui Marc Kalman. Nici artistul nu a pierdut vremea după separarea de Hadid. O bună perioadă de timp s-a zvonit că The Weeknd și Angelina Jolie, aflată în plin divorț de Brad Pitt, ar forma un cuplu.

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video