Jennifer Garner, în lacrimi la absolvirea lui Violet, fiica sa și a lui Ben Affleck

Jennifer Garner a postat mai multe imagini în care este surprinsă în lacrimi la absolvirea fiicei sale și a lui Ben Affleck, Violet.

Jennifer Garner, în lacrimi la absolvirea lui Violet, fiica sa și a lui Ben Affleck

Jennifer Garner nu știe cum „va supraviețui” după ce fiica ei, Violet, a atins o etapă importantă a vieții sale. Actrița a postat luni, prin intermediul Instagram, mai multe fotografii în care plânge la absolvirea celui mai mare copil al ei și al lui Ben Affleck.

Jennifer Garner, emoționată până la lacrimi la absolvirea fiicei sale

Actrița a postat câteva imagini emoționante, fiind în lacrimi după ce fiica ei cea mare, Violet, a absolvit liceul. Garner a publicat câteva fotografii în care lasă să se vadă cât este de mândră de reușita fiicei sale, care acum își începe o nouă etapă importantă a vieții. Vedeta a făcut și o glumă referitoare la ipostazele emoționante în care a fost surprinsă.

„Spune-mi că ai un absolvent fără să-mi spui că ai un absolvent. 🎓”, a descris vedeta din „13 Going on 30” într-un carusel de instantanee emoționante. „(binecuvântează-ne inimile 🥺♥️🤣).”

În primele două fotografii, Garner a plâns în timp ce aplauda la ceremonia de premiere a tinerei de 18 ani și și-a șters lacrimile din ochi. Actrița din „Alias”, în vârstă de 52 de ani, a plâns într-un avion în următoarele două fotografii, întrebând ce „va face” și cum va „reuși”, înainte de a completa caruselul cu un instantaneu caraghios cu ochelari de soare „2024”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Prietenele celebre ale actriței au împărtășit cuvinte de susținere în comentarii: „Oh, dragă … Știu. 😢 ❤️”, a scris Reese Witherspoon. „Ai făcut o treabă grozavă, mama! Voi fi aici pentru sprijin și multe îmbrățișări”. Actrița din „Big Little Lies”, în special, a trimis-o pe fiica Ava, acum în vârstă de 24 de ani, la facultate în 2019 și pe fiul Deacon, de 20 de ani, trei ani mai târziu. În ceea ce o privește pe Gwyneth Paltrow, a cărei fiică Apple, în vârstă de 20 de ani, frecventează o universitate din New York, ea a comentat: „Sunt cu tine ❤️‍🩹”.

Garner a născut-o pe Violet în 2005, în timp ce era căsătorită cu Affleck, urmată apoi de Seraphina, acum în vârstă de 15 ani, și Samuel, acum în vârstă de 12 ani. Actrița le-a spus telespectatorilor de la „Live With Kelly and Mark” în noiembrie 2023 că Violet „se descurcă cu stresul cererilor de înscriere la facultate ca o campioană”.

Ben Affleck, în mijlocul controverselor legate de relația cu Jennifer Lopez

În timp ce Ben Affleck nu a apărut în postarea emoționantă a lui Garner, fostul cuplu are o relație foarte bună de co-parenting pentru copiii lor de când s-au separat în 2015. Actorul, în vârstă de 51 de ani, se confruntă în prezent cu speculații legate de despărțire la mai puțin de doi ani de la căsătoria cu Jennifer Lopez, o sursă declarând luni pentru Page Six că Affleck „și-a revenit” în legătură cu această poveste de dragoste.

Sursa a susținut că Affleck, care a fost văzut recent fără verighetă și a lipsit de la premiera filmului „Atlas” al soției sale, „înțelege că nu există nicio șansă ca acest lucru să funcționeze”.

Citește și:
Jessica Biel, mărturisiri oneste despre căsnicia cu Justin Timberlake: „Un proiect în curs de desfășurare'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people