Hailey Bieber a fost operată de urgență la inimă

Hailey Bieber a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Hailey Bieber a fost operată de urgență la inimă

Hailey Bieber vorbește pentru prima dată despre spitalizarea sa din 10 martie. Soția lui Justin Bieber a fost operată de urgență la inimă. Într-un videoclip postat pe canalul de YouTube, modelul în vârstă de 25 de ani a oferit detalii despre acest moment dificil prin care a trecut.

Hailey Bieber, mărturisiri terifiante despre atacul cerebral

Hailey Bieber a povestit că a simțit o „senzație ciudată” în brațul drept în timp ce stătea la micul dejun cu soțul ei. Soția lui Justin Bieber credea atunci că a făcut un atac cerebral.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Partea dreaptă a feței mele a început să se lase în jos, nu puteam să scot o propoziție. Imediat, am crezut că am făcut un atac cerebral.”

Un medic era în apropiere și a consultat-o în timp ce a fost chemată o ambulanță. Senzația de cădere a feței a durat aproximativ 30 de secunde, a relatatHailey, dar se străduia să vorbească pentru a răspunde întrebărilor care i se puneau. Anxietatea ei „a înrăutățit totul”, a spus modelul.

„Când am ajuns la camera de gardă, revenisem la normal. Puteam vorbi, nu aveam nicio problemă cu fața sau brațul meu”, a mai povestit Hailey Bieber.

Hailey Bieber a rămas peste noapte în spital și a fost supusă unor teste pentru a determina ce a cauzat cheagul de sânge. Ea a obținut un scor 0 pe lista de verificare a accidentului vascular cerebral în camera de gardă și nu mai avea simptome. Testele au arătat că suferise un AIT – un atac ischemic tranzitoriu, adesea numit mini-atac cerebral.

Hailey Bieber a fost internată la spital

Analizele au arătat că a suferit o lipsă de oxigen în creier pentru o perioadă, cauzată de cheagul de sânge. Medicii ei au spus că trei evenimente recente au contribuit la producerea accidentului vascular cerebral. Hailey Bieber tocmai începuse să iaanticoncepționalefără să vorbească cu medicul ei și, fiind o persoană care suferă frecvent de migrene, anticoncepționalele au cauzat probleme. De asemenea, ea avusese recent COVID-19 și călătorise „de la Paris și înapoi într-un timp foarte scurt.”

Ea a fost externată în dimineața următoare. Ei nu știau cum a ajuns cheagul de sânge în creierul lui Hailey Bieber și nu credeau că suferă de un PFO – o mică deschidere în inimă care se închide de obicei după naștere.

Ulterior, vedeta a ajuns la UCLA pentru un control, unde a fost diagnosticată cu un PFO după ce a fost supusă unui doppler transcranian, un test cu ultrasunete „mai precis” și „mai profund” folosit pentru a detecta accidentele vasculare cerebrale cauzate de cheaguri de sânge. Bieber a fost diagnosticată cu un PFO de gradul 5. Micul orificiu măsura între 12 și 13 milimetri.

Soția lui Justin Bieber a trecut printr-o intervenție la inimă

Hailey Bieber a declarat că era „recunoscătoare” pentru faptul că a aflat cauza accidentului vascular cerebral. Soția luiJustin Biebera fost supusă apoi unei proceduri de închidere a PFO, la recomandarea medicului ei. Ea a împărtășit că procedura de închidere a PFO a decurs „foarte ușor” și că se recuperează.

„Cel mai important lucru pe care îl simt este că sunt foarte ușurată că am reușit să rezolvăm totul, că am reușit să o închidem, că voi putea să trec peste această situație cu adevărat înfricoșătoare și să îmi trăiesc viața. Dacă există cineva care se uită la asta și care a trecut prin același lucru sau prin ceva similar, cu siguranță că empatizez cu voi. Și înțeleg cât de mult vă poate schimba viața și cât de înfricoșător este.”

Citește și:
Răzvan Fodor, într-o fotografie inedită cu fiica lui. Cât de bine seamănă Diana cu mama ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video