Ashton Kutcher, discurs emotionant impotriva sclaviei moderne

Ashton Kutcher se implica din ce in ce mai mult in aducerea in atentia intregii lumi a problemelor cu care se confrunta societatea astazi.

Ashton Kutcher, discurs emotionant impotriva sclaviei moderne

Ashton Kutcher, in varsta de 39 de ani, a aparut in fata Comitetului de Relatii Internationale din cadrul Senatului American si a vorbit despre ce inseamna sclavia moderna.

Ashton este si co-fondatorul Thorn, o organizatie non-profit care, prin intermediul tehnologiei moderne, ajuta la combaterea exploatarii sexuale a copiilor.

In intalnirea de ieri, actorul a cerut Congresului sa opreasca ororile prin care trec o multime de femei si copii din jurul lumii.

In cadrul discursului sau, vedeta a amintit de povestea unei fetite agresate sexual, actorul fiind foarte revoltat de aceste situatii intrucat si el este tatal a doi copii si nu concepe cum astfel de lucruri se mai pot intampla inca, fiind un pericol pentru toti copiii din lume.

El si-a incheiat emotionantul discurs dupa 15 minute, timp in care a disecat dur aceasta problema.

Dreptul la fericire le este luat atat de multor persoane – le este violat, abuzat, luat cu forta, fraudat sau luat prin constrangere. Este vandut pentru fericirea de moment a altuia,' a mai spus el.

Prin atragerea atentiei asupra acestui subiect, Ashton spera ca, impreuna cu organizatia sa, Thorn, sa poata sa joace un rol in oprirea acestor tragedii.

Citeste si:
Refugiati celebri, despre care poate nu stiai

Text: Marilena Iordache
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people