Adele și Rich Paul se mută împreună. Cum arată proprietatea de 58 de milioane de dolari din Beverly Hills

Adele și iubitul ei s-au mutat într-o casă de 58 de milioane de dolari din Beverly Hills.

Adele și Rich Paul se mută împreună. Cum arată proprietatea de 58 de milioane de dolari din Beverly Hills

Adele a confirmat că s-a mutat cu iubitul ei,Rich Paul, după un an de relație și a publicat o fotografie cu ei în fața noii lor case. Proprietatea din Beverly Hills a aparținut actoruluiSylvester Stalloneși valorează nu mai puțin de 58 de milioane de dolari și a stat pe piața imobiliară o bună parte a anului.

Cântăreațaa distribuit o serie de fotografii alături de iubitul ei, Rich Paul, inclusiv una în care amândoi au ținut în mână cheile locuinței lor. În ianuarie, s-a afirmat că solista a cheltuit „58 de milioane de dolari” pentru o a patra proprietate, fiind vorba despre conacul din Beverly Hills al lui Sylvester Stallone. După ce locuința a stat pe piață mai multe luni, artista și iubitul ei au transformat-o în noua lor casă.

Adele și iubitul ei s-au mutat în fosta casă a lui Sylvester Stallone

Adele deținea deja trei case într-un cartier plin de vedete din Beverly Hills înainte de a adăuga fosta locuință a lui Stallone la portofoliul său de proprietăți în ianuarie. Casa de 18.587 de metri pătrați a fost proiectată de Richard Landry și dispune de opt dormitoare și 12 băi. Sylvester Stallone se străduise din răsputeri să vândă conacul pe care l-a cumpărat în anii ’90, iar inițial a listat fabuloasa casă pentru 110 milioane de dolari, dar nu a existat niciun cumpărător. În luna mai, el a redus prețul la 85 de milioane de dolari.

Actorul în vârstă de 75 de ani a rediscutat proprietatea pentru 85 de milioane de dolari în august, iar în octombrie a scăzut prețul la 80 de milioane de dolari. Proprietatea are o suprafață uriașă de 3,5 acri și este situată în același cartier în care locuiau Lisa Vanderpump și Rod Stewart.

Și securitatea este foarte bună: „Este dublu închisă. Ești închis în interiorul comunității și apoi, din nou, când ajungi la casă, ești închis”, a spus agentul Jade Mills cu care a lucrat Stallone. Proprietatea a fost proiectată de arhitectul Edward Granzbach și construită în 1994.

Ce facilități prezintă locuința de 58 de milioane de dolari

Există, de asemenea, o casă de oaspeți cu două etaje, cu două dormitoare private și o bucătărie completă de bucătar, așa cum a fost proiectată de Richard Landry. Clădirea principală cu două etaje include un living formal care oferă vedere spre Rodeo Drive și dincolo de acesta. Facilitățile includ un cinematograf, o sală de sport și o încăpere pentru fumat cu un sistem de filtrare a aerului.

La exterior există o terasă masivă cu o piscină infinită, un spa și chiar un teren de golf. Orice pasionat de mașini ar fi fericit să afle că există și un garaj pentru opt mașini cu aer condiționat și un studio de artă. În această comunitate locuiesc și alte celebrități de la Hollywood, cum ar fi Denzel Washington și Eddie Murphy.

Citește și:
Sandra Bullock, apariție rară alături de cei doi copii pe care i-a adoptat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people