Soția lui Sean Connery a dezvăluit că actorul a suferit de demență în ultimele luni ale vieții sale

Văduva lui Sean Connery a publicat și o fotografie de acum câteva luni în care apare alături de actor.

Soția lui Sean Connery a dezvăluit că actorul a suferit de demență în ultimele luni ale vieții sale

Sâmbăta trecută a murit celebrul actor Sean Connery, cunoscut mai ales pentru rolul spionului James Bond din franciza cu același nume. Acesta împlinise 90 de ani în luna august.

Sean Connery se afla în Bahamas cu soția lui, Micheline Roquebrune, care a dezvăluit acum că actorul suferea de demență și că starea lui de sănătase se degradase în ultimele luni. „Cel puţin a murit în timpul somnului, foarte paşnic. Am fost alături de el tot timpul şi s-a stins pur şi simplu. Era ceea ce-şi dorise”, a spus Roquebrune, care a adăugat: „Acest lucru a avut cu adevărat efecte negative asupra sa (demența, n.r.). Nici nu se mai putea exprima în ultima perioadă, asta nu era viaţă pentru el. Era un om nemaipomenit şi am avut o viaţă minunată împreună. Va fi foarte greu fără el, ştiu. Dar nu putea ţine la nesfârşit, iar el a plecat paşnic.”

Micheline Roquebrune este o pictoriță de origini francezo-marocane în vârstă de 91 de ani și a fost căsătorită cu Sean Connery timp de 45 de ani. Aceasta este cea de-a doua soție a actorului. Cu ocazia nefericită a morții lui Connery, Roquebrune a făcut publică și o fotografie din 6 mai 2020, când cei doi sărbătoreau aniversarea căsniciei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pierce Brosnan, care l-a interpretat mai târziu pe James Bond, i-a adus și el un omagiu emoționant lui Sean Connery: „Sir Sean Connery, aţi fost cel mai grozav James Bond al meu, când eram copil şi ca bărbat care a devenit el însuşi James Bond. V-aţi pus o puternică amprentă de splendoare cinematografică ce va dăinui. Ne-aţi arătat calea nouă, celor care v-am urmat paşii emblematici. Fiecare bărbat la rându-i vă priveşte cu respect şi admiraţie pe măsură ce am avansat cu propriile interpretări ale rolului. Aţi fost iubit de lume şi vă va fi simţită lipsa.”

Citește și:
Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul britanic The Sun

Foto: Profimedia, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video