Sharon Stone, dezvăluiri despre problemele grave de sănătate cu care se confruntă: „Mi s-a pus un diagnostic greșit”

Sharon Stone a dezvăluit că medicii săi i-au descoperit o tumoră fibroasă, după ce a primit inițial un diagnostic greșit.

Sharon Stone, dezvăluiri despre problemele grave de sănătate cu care se confruntă: "Mi s-a pus un diagnostic greșit"

Sharon Stone a dezvăluit că medicii ei au descoperit o „tumoră fibroasă mare” după ce a fost diagnosticată greșit și i s-a administrat un tratament greșit. Acum, ea îndeamnă femeile să ceară întotdeauna o a doua opinie medicală.

Sharon Stone, depistată cu o tumoră fibroasă

Vedeta din Basic Instinct a scris pe Instagram faptul că a primit un diagnostic greșit din partea medicilor. Sharon Stone a dezvăluit că a solicitat și a doua opinie, iar alți medici i-au găsit „o tumoră fibroasă mare” care trebuie înlăturată. Astfel, actrița le-a încurajat pe urmăritoarele sale să ceară mai multe păreri când vine vorba despre probleme medicale.

De asemenea, Sharon Stone a anunțat pe rețelele de socializare că va fi absentă de pe internet pentru următoarele săptămâni cât durează recuperarea.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Tocmai mi s-a pus un diagnostic greșit și am avut parte de o procedură medicală incorentă. De data asta, dublă anestezie epidurală. Cu dureri care se înrăutățeau, am cerut și a doua opinie: mi-au găsit o tumoră fibroasă mare ce trebuie scoasă. Doamnelor, în special: Nu vă lăsați amăgite. Cereți a doua opinie, asta vă poate salva viața. Voi fi absentă timp de 4-6 săptămâni pentru a mă recupera complet. Vă mulțumesc pentru grijă. Totul este în regulă”, a scris actrița în vârstă de 64 de ani.

Foto: Instagram

Aceasta nu este prima dată când actrița a fost nevoită să treacă printr-o procedură chirurgicală. Potrivit cărții sale de memorii, „Frumusețea de a trăi de două ori”, în 2001, medicii au fost nevoiți să îndepărteze tumori benigne despre care ea a spus că erau „gigantice, mai mari doar decât sânul ei.”

Sharon Stone a dezvăluit, de asemenea, că a suferit un atac cerebral, precum și o hemoragie cerebrală în același an. Actrița a vorbit despre acest episod din viața ei, mărturisind că și-a pierdut aproape toate funcțiile pe partea stânga și că i-au trebuit ani de zile ca să învețe din nou lucruri uzuale precum cititul, scrisul sau vorbitul.

„Am avut o șansă de 5% să supraviețuiesc. Nu mi-am putut scrie numele pentru aproape 3 ani. Nu îmi puteam folosi brațul, așa că a trebuit să învăț să citesc și să scriu din nou. A trebuit să învăț să vorbesc din nou”, mărturisea Sharon Stone în urmă cu doi ani, în cadrul unei emisiuni radio.

Citește și:
Smiley, declarații neașteptate despre căsătoria cu Gina Pistol

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video