Serialul Emily in Paris revine cu al doilea sezon, mai devreme decât te așteptai! Primele imagini

O veste excelentă pentru fanii serialului Emily in Paris! Iată când începe noul sezon.

O veste excelentă pentru fanii serialului Emily in Paris! Netflix va difuza al doilea sezon chiar în acest an. Data exactă de la care va putea fi urmărită producția este 22 decembrie, iar în galeria noastră ai ocazia să descoperi primele imagini din noul sezon.

Îți oferim însă și câteva detalii despre ce se va întâmpla în al doilea sezon, care va avea 10 episoade, fiecare a câte 30 de minute.

Acum, mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily devine mai bună la navigarea în oraș, dar încă se luptă cu idiosincrasia vieții franceze. După ce a intrat într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică adevărată, Emily este hotărâtă să se concentreze asupra muncii sale – care se complică pe zi ce trece. La orele de franceză, ea întâlnește un coleg expat care o enervează și o intrigă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Premiatul creator și showrunner, Darren Star, revine în fruntea celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy, EMILY IN PARIS, care a devenit cel mai vizionat serial de comedie al Netflix din 2020. Producătoarea și vedeta Lily Collins își repetă rolul de Emily Cooper, alături de cei cu care ne-am obișnuit deja: Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, starul invitat recurent Kate Walsh, și noii membri ai distribuției Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris și Arnaud Binard.

În primul sezon am făcut cunoștință cu Emily Cooper, jucată de Lily Collins, o tânără din Chicago care a fost trimisă să lucreze la Paris la o cunoscută agenție de markenting pentru a crește prezența pe social media a brandurilor companiei. Lucrurile nu au fost atât de ușoare pentru ea, mai ales că nu știe deloc limba franceză. Însă, a reușit să îi impresioneze pe toți și și-a făcut rapid prieteni, cum ar fi Mindy Chen (Ashley Park). Ba mai mult decât atât, s-a îndrăgostit de Gabriel, un bucătar care îi este și vecin, interpretat de Lucas Gravo.

Citește și
Actrița din „Emily in Paris Ashley Park a vorbit deschis despre cum este să fii diagnosticată cu cancer la 15 ani

Foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video