Selena Gomez și-a arătat cu mândrie cicatricea pe care a căpătat-o în urma transplantului de rinichi

La trei ani de la operația de transplant de rinichi pe care a suferit-o, Selena Gomez se simte bine în pielea ei și își poate arăta cu mândrie cicatricile.

Selena Gomez și-a arătat cu mândrie cicatricea pe care a căpătat-o în urma transplantului de rinichi

Recent, Selena Gomez a publicat pe contul său de Instagram o fotografie într-un costum de baie albastru, ce aparține brand-ului condus de buna sa prietenă, Theresa Marie Mingus. În descrierea imaginii, artista mărturisește că în sfârșit se simte bine în pielea ei și că nu îi mai e rușine să își arate cicatricea, pe care i-a lăsat-o operația de transplant de rinichi, suferită în 2017.

„După ce am suferit transplantul de rinichi, îmi aduc aminte că îmi era foarte greu să îmi arăt cicatricea. Nu voiam să apară în poze, așa că purtam haine care să o acopere. Acum, mai mult ca niciodată, sunt încrezătoare în propria persoană și în lucrurile prin care am trecut… și sunt mândră de asta. T, felicitări pentru ceea ce faci pentru femei. Lansând colecția @lamariette, transmiți exact acest mesaj… toate corpurile sunt frumoase”, a scris Selena.

Postarea artistei a fost extrem de apreciată de către fanii ei, ajungând să strângă peste 11 milioane de aprecieri și o mulțime de comentarii. „Cicatricea aceasta este ceea ce te definește. Ești o luptătoare adevărată!”, „Ești incredibilă!”, sunt doar câteva dintre mesajele de apreciere pe care Gomez le-a primit.

Deși Selena Gomez a făcut public faptul că se luptă cu boala lupus de mai mulți ani, fanii săi au fost luați prin surprindere în 2017, când aceasta a mărturisit că are nevoie de un transplant de rinichi.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Am aflat că am nevoie de un transplant de rinichi din cauza lupusului și m-am recuperat. A fost ceea ce aveam nevoie pentru sănătatea mea. Vreau să mulțumesc public familiei mele și echipei incredibile de medici pentru tot ceea ce au făcut pentru mine înainte și după operație. Și în sfârșit, nu există cuvinte să descriu sau să-i mulțumesc minunatei mele prietene, Francia Raisa. Ea mi-a oferit un cadou extraordinar și a făcut un sacrificiu donându-mi un rinichi. Sunt incredibil de norocoasă. Te iubesc atât de mult. Lupus continuă să fie o boală neînțeleasă, dar se fac progrese”, scria Selena Gomez într-o postare din 2017.

Citește și:
Prințesa Eugenie a publicat o fotografie cu cicatricea pe care operația de scolioză i-a provocat-o

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video