Salma Hayek și fiica ei Valentina, primul pictorial împreună! Tânăra este copia fidelă a mamei sale

Salma Hayek și fiica ei, Valentina, au apărut împreună pe coperta revistei Vogue Mexico.

Salma Hayek și fiica ei Valentina, primul pictorial împreună! Tânăra este copia fidelă a mamei sale

Fiica lui Salma Hayek, Valentina Pinault, a obținut prima copertă Vogue la doar 14 ani, alături de mama ei. Într-un interviu realizat în limba spaniolă, Salma vorbește despre viața de familie și despre faptul că fiica ei îi calcă deja pe urme.

Salma Hayek și fiica ei au realizat un pictorial pentru Vogue Mexico

Valentina și Salma, în vârstă de 55 de ani, împart coperta din această lună a revistei Vogue Mexico, unde cele două au pozat într-un pictorial de excepție. Asemănarea dintre cele două este izbitoare, iar adolescenta este copia fidelă a mamei sale. În interviul acordat revistei, Valentina își dezvăluie visul de a deveni actriță și regizor, dar subliniază și importanța de a-i ajuta pe ceilalți, lucru pe care îl face prin voluntariatul la o cantină pentru persoane aflate la nevoie.

Atât mama, cât și fiica au îmbrăcat ținute de brand pentru ședința foto, deși Valentina a insistat că poartă adesea treninguri și haine lejere. Cu toate acestea, ea beneficiază de dressingul de designer al mamei sale, completat în parte de compania tatălui, François-Henri Pinault, care deține mărci de modă precum Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen și Yves Saint Laurent.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Ne certăm pentru haine pentru că ea ia totul din dulapul meu. De când era mică nu m-a lăsat niciodată să-i aleg hainele, iar mie mi-a plăcut întotdeauna asta. Este foarte bună la machiaj. Eu ma pricep la machiaj, dar acum ea mă învață”, a spus Salma.

Cele două au în comun mai mult decât pasiunea pentru modă: amândouă vorbesc și limba spaniolă, și le place să arate acest lucru în declarațiile publice pe care le fac. Mai mult, Valentina vrea să o urmeze pe mama ei la Hollywood, mai întâi ca actriță și apoi ca regizor. Tânăra a vorbit și despre cât de important este să fii pasionat de rezolvarea problemelor lumii. În special, ea este mișcată de problema persoanelor fără adăpost, „pentru că are prieteni care nu au o casă”.

În acest scop, ea face voluntariat la o cantină pentru săraci, iar oamenii pe care i-a întâlnit acolo i-au deschis ochii.

„Am învățat că fiecare persoană fără adăpost are o poveste diferită. Toată lumea presupune că sunt fără adăpost din cauza drogurilor sau pentru că nu muncesc. Mai mult, atunci când vezi pe cineva dormind pe stradă, ai aceeași reacție: îți pare rău, dar nu vrei să te apropii. Cred că este important să te apropii și să îi asculți, în loc să îi ignori și să crezi că nu este problema ta sau a noastră.”, a spus Valentina.

În altă parte a interviului, Salma s-a destăinuit despre faptul că a devenit mamă la 40 de ani, spunând că în acel moment din viața ei simțea că „făcuse deja multe lucruri în viața” și că era „mândră” de realizările ei. De fapt, când a devenit mamă, era gata să renunțe complet la cariera de actriță, dar soțul ei a convins-o să se întoarcă pe platourile de filmare.

Citește și:
Johnny Deep i-a cerut fostei sale soții, Amber Heard, să îl rănească cu un cuțit. „Mi-ai luat tot. Îmi vrei și sângele, ia-l'

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video