Rihanna și A$AP Rocky au petrecut primul lor Crăciun împreună în Barbados

Rihanna și A$AP Rocky au sărbătorit primul lor Crăciun împreună de când formează un cuplu, iar cei doi au fost surprinși de paparazzi în Barbados.

Rihanna și A$AP Rocky au petrecut primul lor Crăciun împreună în Barbados

Rihanna și A$AP Rocky au o relație din ce în mai serioasă. Recent, cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână în timp ce se plimbau în ajunul Crăciunului în Barbados, țara natală a artistei. Cu această ocazie, au dovedit că nu le este teamă să își arate afecțiunea în public.

Înainte de această apariție a lor, A$AP a fost văzut în aeroportul din Barbados. Deși până acum cei doi au fost discreți cu privire la relația lor, faptul că și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună ne confirmă că relația este mai serioasă decât ne așteptam. Rihanna se află în Barbados încă de joi și i s-a alăturat și A$AP și sărbătoresc primul Crăciun împreună cu familia cântăreței. Rihanna pare foarte fericită că este împreună cu A$AP”, a declarat o sursă acum câteva zile publicației People.

La începutul lunii decembrie, o sursă apropiată cântăreței a dezvăluit că Rihanna și A$AP Rocky formează un cuplu. Ulterior, publicațiile People și Entertainment Tonight au confirmat zvonul. „Au avut întotdeauna o chimie extraordinară și Rihanna relaționează cu A$AP într-un fel care este natural, ușor și amuzant. Se simte foarte confortabil în preajma lui fiindcă se cunosc de atât de mult timp, simte o conexiune cu el și pentru că tatăl lui este din Barbados”, a spus sursa citată despre relația de cuplu dintre Rihanna și A$AP Rocky.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei doi au avut multă vreme o relație de prietenie. Au colaborat pentru prima oară în 2012, iar un an mai târziu au susținut un turneu împreună. În 2013, Rihanna a apărut în videoclipul piesei lui A$AP, Fashion Killa. De atunci au mai fost văzuți împreună, cum ar fi la o prezentare de modă Louis Vuitton din Paris în 2018. În iulie 2020, Rihanna a lansat brandul de produse de îngrijire Fenty Skin, iar A$AP s-a numărat printre cei incluși în campania de promovare. „Sunt de nedespărțit de câteva săptămâni. E o nouă relație și amândoi sunt foarte implicați”, a declarat o sursă pentru People.

Citește și:
Delia, imagini din vacanța exotică din Zanzibar

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video