Rihanna a fost implicată într-un accident cu scuterul electric. Cum se simte acum artista

Rihanna se recuperează după ce a fost implicată acum câteva zile într-un accident cu scuterul electric.

Rihanna a fost implicată într-un accident cu scuterul electric. Cum se simte acum artista

Rihanna a fost fotografiată acum câteva zile cu vânătăi pe față. Potrivit TMZ, care a făcut publice imaginile sâmbătă, 5 septembrie, artista în vârstă de 32 de ani a suferit un accident cu scuterul electric și în urma acestuia s-a ales cu câteva răni. 

Rihanna a fost surprinsă cu vânătăi pe față într-o mașină, în timp ce aștepta personalul restaurantului Giorgio Baldi, din Santa Monica, California, să îi aducă mâncarea. După ce și-a scos ochelarii de soare, s-a putut observa mai bine faptul că artista avea fața vizibil umflată.

Potrivit celor spuse de reprezentantul ei, Rihanna a avut săptămâna trecută un accident cu scuterul electric, în urma căruia s-a răsturnat și s-a lovit la față și frunte. Rihanna este foarte bine acum, dar s-a răsturnat cu scuterul electric săptămâna trecută și și-a învinețit fruntea și fața. Din fericire, nu au fost răni majore și se reface repede”, a declarat acesta pentru Entertainment Tonight.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Rihanna a lansat recent Fenty Skin, o nouă marcă sub umbrela Fenty, de data aceasta cu produse de îngrijire a pielii care se adresează și femeilor și bărbaților. În afară de afacerea ei cu produse de beauty și de îngrijire, colecția de lenjerie intimă și cariera muzicală, Rihanna își va lansa un documentar extrem de așteptat de fanii ei pe 4 iulie 2021. „Documentarul Rihanna este ceva la care lucrez de aproape patru ani. Amazon îl va lansa în vara anului viitor, sperăm pe 4 iulie. Este o femeie remarcabilă, care crește în fiecare zi și se extinde către noi afaceri într-un ritm cu care greu reușești să ții pasul”, a spus regizorul Peter Berg pentru Collider.

Citește și
Paris Hilton dezvăluie că cinci dintre foștii ei iubiți au abuzat-o fizic

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video