Rihanna a fost dată în judecată de un grup de artiști germani

Potrivit acuzațiilor aduse de duo-ul german, Rihanna ar fi folosit melodia acestora fără a avea consimțământul lor.

Rihanna a fost dată în judecată de un grup de artiști germani

Rihanna a fost dată în judecată de un grup de artiști germani, care afirmă că melodia lor a fost folosită în timpul show-ului Fenty, fără a avea însă permisiunea lor. Procesul a fost intentat de tatăl celor două artiste, King Khan și Saba Lou, anunță TMZ. Acesta pretinde că melodia fiicelor sale, Good Habits (and Bad), a fost folosită într-o postare pe Instagram în care era promovată colecția de haine Fenty.

Duo-ul german afirmă că Rihanna nu a avut permisiunea lor de a le folosi melodia în spotul publicitar. Potrivit acuzațiilor prezentate în cadrul procesului, reclama ar fi strâns peste 3,4 milioane de vizualizări. Nici Rihanna și nici reprezentanții Fenty nu au făcut nicio declarație cu privire la acuzele care li se aduc.

Acest scandal vine la puțin timp după ce Rihanna a ocupat poziția 33 în topul Forbes al celor mai bogate femei din lume, cu o avere de 600 de milioane de dolari.

În ceea ce privește viața sa personală, Rihanna pare să aibă o relație din ce în ce mai serioasă cu muzicianul A$AP Rocky. „Sunt de nedespărțit de câteva săptămâni. E o nouă relație și amândoi sunt foarte implicați”, a declarat o sursă pentru site-ul People. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, aceștia fiind surprinși în diferite ipostaze în New York.

„Întotdeauna s-au simțit bine împreună. Au multe în comun. Amândoi își doresc să ajute comunitățile în care au crescut. A$AP este foarte generos, și așa e și Rihanna”, a mai adăugat sursa.

Potrivit UsWeekly, A$AP o plăcea pe Rihanna de foarte mulți ani, însă cântăreața a preferat să mențină o relație de prietenie. Cei doi au colaborat pentru prima oară în 2012, iar un an mai târziu au susținut un turneu împreună.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Au avut întotdeauna o chimie extraordinară și Rihanna relaționează cu A$AP într-un fel care este natural, ușor și amuzant. Se simte foarte confortabil în preajma lui, dar asta fiindcă se cunosc de atât de mult timp, și simte o conexiune cu el și pentru că tatăl lui este din Barbados”, a declarat o altă sursă apropiată celor doi pentru Entertainment Tonight.

Citește și:
Declarații surprinzătoare! Ce spune Arnold Schwarzenegger despre ginerele său, celebrul actor Chris Pratt

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video