Regina Rania a Iordaniei a arătat fabulos în roșu la Casa Albă alături de Jill Biden

În prima sa vizită la Casa Albă, Regina Rania a etalat din nou stilul său vestimentar este impecabil.

Regina Rania a Iordaniei a arătat fabulos în roșu la Casa Albă alături de Jill Biden

Regina Rania, Regele Abdullah al II-lea și Prințul Moștenitor Hussein au făcut prima lor vizită oficială la reședința președintelui Joe Biden și primei doamne Jill Biden.

Casa Albă a anunțat vizita lui Abdullah încă de pe 7 iulie: „Vizita Majestății Sale va evidenția parteneriatul durabil și strategic dintre Statele Unite și Iordania, un partener cheie de securitate și aliat al Statelor Unite. Va fi o oportunitate de a discuta despre numeroasele provocări cu care se confruntă Orientul Mijlociu și de a prezenta prezentarea rol de conducere în promovarea păcii și stabilității în regiune. Președintele Biden așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu Majestatea Sa pentru a consolida cooperarea bilaterală în multiple probleme politice, de securitate și economice, inclusiv promovarea oportunităților economice care vor fi vitale pentru un viitor strălucit în Iordania.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Dacă la vizita ei din 2018 la Casa Albă, când președinte era Trump, Regina Rania a purtat roz, de data aceasta, ea a optat pentru o rochie roșie, cu mâneci lungi, prinsă în talie cu o centură lată.

Pe contul său de Instagram, regina în vârstă de 50 de ani a scris despre vizită: „A fost minunat să mă alătur astăzi primei doamne americane, dr. Jill Biden, la Casa Albă. Entuziasmul, căldura și compasiunea ei sunt o plăcere!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

În 2016, revista People a numit-o pe Regina Rania una dintre cele 25 de femei care schimbă lumea, scriind: „Regina Rania a Iordaniei este o lideră a femeilor din lumea arabă și nu numai, și este o apărătoare a refugiaților, în special a celor care fug din Siria vecină. Iordania a primit peste 1,4 milioane de oameni în timpul războiului civil.”

În eseul său despre înotătoarea olimpică Yusra Mardini, care a salvat refugiați sirieni cu o barcă, Regina a scris: „Aș dori ca mai mulți oameni să poată privi dincolo de granițele lor pentru a-i sprijini pe ceilalți care au nevoie. [Când] ne ridicăm unii pe alții, atunci câștigăm aur pentru omenire.”

Citește și:

Trebuie să vezi aceste imagini inedite cu Regina Rania a Iordaniei în tinerețe!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video