Regina Elisabeta a II-a, nevoită să folosească scaunul cu rotile, anunță surse apropiate

„Nu vrea să fie văzută aşa pentru că este foarte mândră”, a declarat actorul Christopher Biggins.

Regina Elisabeta a II-a, nevoită să folosească scaunul cu rotile, anunță surse apropiate

În cadrul emisiunii GB News, actorul și prezentatorul Christopher Biggins a vorbit despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a, precizând că aceasta e nevoită să folosească un scaun cu rotile pentru a se putea deplasa. Biggins a mai spus și că suverana Marii Britanii își anulează toate întâlnirile oficiale fiindcă este „mândră” și „nu vrea să fie văzută” chinuindu-se.

„E foarte trist și sper că va putea participa la festivitățile de ziua ei. Am auzit că motivul pentru care nu participă la evenimente este pentru că ar fi într-un scaun cu rotile. Nu vrea să fie văzută aşa pentru că este foarte mândră”, a spus actorul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Potrivit surselor, Palatul Buckingham ar fi plus la punct un plan „militar” pentru a o aduce pe Regina Elisabeta a II-a la slujba memorială a Prințului Philip, ce va avea loc săptămâna viitoare. Aceasta ar trebui să fie adusă cu elicopterul de la Palatul Windsor la Palatul Buckingham, iar apoi preluată cu o mașină până la biserică.

O altă sursă a declarat pentru Daily Mail că Regina nu vrea să fie văzută într-un scaun cu rotile din teama de a nu recrea o imagine cu sora sa, Margaret, care a fost fotografiată în aceeași ipostază, cu doar câteva luni înainte de moartea sa.

În urmă cu o lună, Regina Marii Britanii s-a întâlnit la castelul Windsor cu generalul-maior Eldon Millar şi cu predecesorul acestuia, contraamiralul James Macleod. Deși zâmbitoare, Regina Elisabeta a II-a părea extrem de slăbită, chiar ea recunoscând că se deplasează cu greu.

„Aşa cum puteţi vedea, abia mă pot mişca”, a spus Regina Elisabeta a II-a, care a fost nevoită să folosească un baston.

În plus, Palatul Buckingham a anunțat pe 20 februarie că Regina Elisabeta a II-a a fost diagnosticată cu Covid-19. Potrivit comunicatului de presă, Regina a avut simptome ușoare și a primit îngrijirile medicale necesare.

„Regina a fost astăzi testată pozitiv pentru COVID-19. Majestatea Sa se confruntă cu simptome ușoare asemănătoare răcelii, dar se așteaptă să își continue îndatoririle ușoare la Windsor săptămâna viitoare. Ea va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile adecvate”, a specificat Palatul Buckingham la momentul respectiv.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William au început cu stângul noul turneu regal din Caraibe

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video