Rebel Wilson a dezvăluit că a fost răpită sub amenințarea armei în Africa

Actrița Rebel Wilson a vorbit cu sinceritate despre o experiență terifiantă de care a avut parte în timpul unei vacanțe în Africa.

Rebel Wilson a dezvăluit că a fost răpită sub amenințarea armei în Africa

Rebel Wilson a povestit în cadrul unui interviu cu Ant Middleton pentru seria Straight Talking difuzată pe Sky One despre o experiență terifiantă prin care a trecut când se afla în Africa. Actrița în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că a fost răpită sub amenințarea armei. 

Rebel Wilson se afla în Mozambic, alături de un grup de femei, iar la un moment dat au primit un ordin să iasă din mașină. „Eram în Africa și am fost răpită. Mă aflam în zona rurală din Mozambic. Eram într-un camion și mai mulți bărbați înarmați au venit dintr-o altă mașină. S-au oprit lângă noi și sub amenințarea armelor ne-au spus: „Trebuie să coborâți.”

Actrița din Pitch Perfect a continuat prin a spune că ea și celelalte persoane din camion au fost duse într-o casă în mijlocul pustietății, unde au fost ținute peste noapte. „Simt că am fost foarte bună în situația asta de criză. Eram ca un lider. Ne-au ordonat să ne așezăm pe jos, iar eu le-am spus celorlalți să ne ținem de mână, să formăm un lanț uman, pentru că eram îngrozită că în noaptea aceea ar putea lua de lângă noi pe vreuna dintre fete.”

Rebel Wilson a mai spus că nimeni nu a fost rănit, iar a doua zi s-au întors cu toții la camionul lor. „Au venit și ne-au spus că este gata camionul nostru. Ne-am întors în acel camion și câteva ore mai târziu am trecut granița cu Africa de Sud.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

În ceea ce privește motivul pentru care ea și celelalte persoane au fost răpite, Rebel Wilson crede că acei bărbați au avut nevoie de camionul în care se aflau pentru a transporta marfă de contrabandă.

Citește și:
Prima reacție a lui Armie Hammer în scandalul mesajelor în care ar fi spus că este canibal și are fantezii sexuale legate de viol

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video