Reacția Prințului William la ancheta BBC legată de unul dintre cele mai faimoase interviuri ale Prințesei Diana

Jurnalistul Martin Bashir ar fi falsificat mai multe documente pentru a o convinge pe Prințesa Diana să ofere celebrul interviu lansat de BBC.

Reacția Prințului William la ancheta BBC legată de unul dintre cele mai faimoase interviuri ale Prințesei Diana

Prințul William a oferit în premieră o declarație în care vorbește despre ancheta lansată de BBC ce își propune să analizeze veridicitatea faimosului interviu pe care Prințesa Diana l-a acordat publicației în 1995.

Jurnalistul Martin Bashir ar fi folosit extrase bancare false pentru a o convinge pe Diana să ofere un interviu pentru BBC Panorama. Acuzațiile din ultimul timp i-au determinat pe cei de la BBC să angajeze un anchetator pentru a afla dacă acestea sunt reale sau nu. Fostul judecător al Curții Supreme, Lord Dyson, va fi cel care va conduce ancheta.  

Potrivit unei declarații oficiale oferită de către reprezentanții familiei regale, Prințul William a afirmat că Ancheta independentă este un pas în direcția cea bună. Ar trebui să contribuie la stabilirea adevărului din spatele acțiunilor care au condus la interviul Panorama și la deciziile ulterioare luate de cei de la BBC la acea vreme”, anunță E! News.

Directorul general al BBC-ului, Tim Davie, a declarat că postul TV este „determinat” să afle adevărul în legătură cu acest interviu. De aceea am demarat o anchetă independentă. Lord Dyson este o personalitate eminentă și extrem de respectată și va conduce un proces elaborat”, a afirmat acesta.

Interviul a devenit faimos și a atras atenția întregii lumi datorită declarațiilor surprinzătoare ale Prințesei Diana. Aceasta a numit-o pe Camilla Parker Bowles drept „a treia persoană” din căsnicia sa cu Prințul Charles și a recunoscut că a avut o aventură cu James Hewitt. La momentul lansării interviului, Prințul William avea doar 13 ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, recent, astroloaga Prințesei Diana, Penny Thornton, a declarat că Prințul Charles i-ar fi spus Dianei cu o seară înainte de nuntă lor că nu o iubește. Prințesa de Wales ar fi fost devastată și ar fi vrut să renunțe la nuntă.

Citește și:
Prințul Charles i-ar fi spus Prințesei Diana că nu o iubește, chiar în noaptea de dinaintea nunții

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video