Ramona Olaru, dezvăluiri despre cum arăta viața ei înainte să devină cunoscută: „Am fost la sapă, la cules de porumb”

Ramona Olaru a vorbit despre cum arăta viața ei înainte de a ajunge pe micile ecrane și de a fi cunoscută.

Ramona Olaru, dezvăluiri despre cum arăta viața ei înainte să devină cunoscută: "Am fost la sapă, la cules de porumb"

Ramona Olaru face parte din echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de ceva ani, iar acum este printre cele mai cunoscute asistente TV din showbiz. Cu toate acestea, vedeta nu uită niciodată de unde a plecat și nu se sfiește să vorbească despre cum arăta viața ei înainte să ajungă pe micile ecrane.

Asistenta TV de la Antena 1 a crescut la fermă, unde a învățat ce înseamnă munca și responsabilitatea. Cu toate acestea, Ramona și-a dorit mult mai mult de la viață, iar acum iși vede visul cu ochi. Deși se bucură din plin de realizările ei, vedeta a declarat că se poate descurca oricând și fără bani și reușește să se adapteze oricărei situații.

Cine știe, poate mă măritam cu vreun cioban la mine acolo, să am oi sau ceva. Dacă sunt de la fermă… niciodată nu știi. Oricum, mereu am zis că plec de acolo, nu mă mai întorc să stau, să locuiesc acolo. Dar, poate dacă nu prindeam trenul la momentul respectiv, oricând puteam să devin soția unui cioban de la stână sau să lucrez la ferma de vaci, unde și ai mei au lucrat. De acolo suntem. Nu am o problemă cu asta, am muncit foarte mult în domeniu. Am fost la sapă, la cules de porumb. Nu pot să mă mai gândesc acum că aș fi putut să fiu acolo. Dar pot să mă adaptez la orice. Mă pot adapta la orice muncă.„, a spus Ramona.

Ramona Olaru, despre cum arăta viața ei înainte de a ajunge pe micile ecrane

Astfel, Ramona Olaru a spus că, faptul că a crescut într-o familie modestă, unde a trebuit să muncească pentru a obține ce își dorea, a făcut-o ca acum să fie mult mai sigură pe ea.

Mai sunt oameni care mă sună acum și îmi zic: „Uite, cineva vrea să facă o campanie cu tine! Cam câți bani vrei?”. Eu zic, nu știu, ca să dau acum o sumă, 10.000 de euro. Îmi zic: „Dar cine ești tu să îți dea atâția bani?”. Am muncit atâția ani și merit să câștig treaba asta. În plus, eu banii aceștia nu i-am avut până acum, pot să trăiesc fără ei. Ei rămân așa: „Cum adică nu ai avut banii ăștia și poți să trăiești fără ei?”. Păi nu i-am avut. Sănătate, dacă vrei bine, dacă nu, la revedere. Cred că acesta a fost motivul care m-a făcut pe mine să trec peste orice, să merg din ce în ce mai departe și să câștig din ce în ce mai mult. Dacă stăteam cu frica în sân probabil că nu mergea și acceptam orice și nu mai eram la fel de curată.”, a povestit Ramona Olaru, pentru ego.ro.

În ceea ce privește debutul său în televiziune, asistenta TV a povestit că la început i se părea imposibil să stea timp de 4 ore într-o emisiune live, fiind complet la început în acest domeniu. Cu toate acestea, vedeta s-a descurcat de minune și în timp a învățat să se descurce.

„A fost o chestie de moment. A fost destul de greu la început. Mi se părea extrem de mult pentru mine, un om care nu făcuse niciodată televiziune. Să intru live, 4 ore, într-un domeniu despre care nu știam nimic, adică să prezint vremea. Eu acolo am învățat să prezint vremea.”, a mai spus asistenta tv.

Citește și:
Rihanna și A$AP Rocky, surprinși alături de fiul lor într-o ipostază inedită

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people