Punem pariu că nu te așteptai la asta: ce au făcut Cara Delevingne și Selena Gomez la un meci de baschet

Prietene de cursă lungă, Cara Delevingne și Selena Gomez știu cum să se distreze.

Punem pariu că nu te așteptai la asta: ce au făcut Cara Delevingne și Selena Gomez la un meci de baschet

Cara Delevingne și Selena Gomez au asistat săptămâna asta, împreună cu mai mulți amici, la un meci între New York Knicks și Orlando Magic, la Madison Square Garden.

Ca de obicei în timpul unor astfel de evenimente, kiss cam se fixa aleatoriu pe cupluri din public. Când le-a venit rândul să apară pe jumbotron, ecranele mari din stadion, Cara Delevingne și Selena Gomez, care au amândouă 29 de ani, nu au știut exact ce să facă. Modelul a fost luat complet prin surprindere și s-a rușinat, în timp ce cântăreața a plantat un pupic spontan pe obrazul prietenei sale. 

La meci, Selena Gomez a purtat un palton camel și ruj roșu, în timp ce Cara Delevingne a optat pentru o ținută relaxată, aproape all-black și cu foarte puțin make-up.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cara Delevingne și Selena Gomez sunt apropiate încă din 2014, când presa a lansat chiar și zvonuri, infirmate de Gomez în 2015, cum că ar forma un cuplu.

Vorbind despre Delevingne, Gomez a spus că este „incredibilă și foarte deschisă și pur și simplu mă face și pe mine să mă deschid. Este atât de distractivă și extrem de aventuroasă, și uneori vreau să am parte doar de asta în viață.” Ea a recunoscut la acea vreme că a avut momente când și-a chestionat sexualitatea. „Oh, cred că toată lumea o face, indiferent cine e.”

Cara Delevingne este cunoscută pentru diversitatea relațiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, cu vedete precum Miley Cyrus, Jake Bugg, Michelle Rodriguez, St. Vincent, Paris Jackson sau Ashley Benson. Vedeta se identifică drept pansexuală.

Relațiile Selenei Gomez, în frunte cu cea cu Justin Bieber, au fost trăite mai mereu în lumina reflectoarelor. Într-un interviu recent acordat Vogue Australia, vedeta a răspuns cu sinceritate întrebărilor legate de bărbați, spunând că nu prea a avut noroc în dragoste. „Cred că majoritatea experiențelor mele în relații au fost blestemate. Eram prea tânără pentru a fi expusă la anumite lucruri când eram în acele relații.”

Recent, au apărut zvonuri că actrița ar avea o relație cu regizorul Andrea Iervolino.

Citește și:
Kim Kardashian și Pete Davidson, prima poză oficială de pe Instagram

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video