Prințul William mărturisește că nu are răbdare pentru temele și lecțiile copiilor săi

Prințul William mărturisește că homeschooling-ul este o adevărată provocare, și că problemele de matematică de clasa a doua îi dau bătăi de cap.

Prințul William mărturisește că nu are răbdare pentru temele și lecțiile copiilor săi

Pandemia de coronavirus i-a făcut pe Prințul William și pe Kate Middleton să se izoleze în Anmer Hall, casa lor din Norfolk. Aceștia și-au petrecut acolo ultimele luni, alături de cei trei copii ai lor: Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Prințul William a dezvăluit recent în cadrul Podcastului That Peter Crouch, difuzat de BBC Radio 5Live că această perioadă nu a fost tocmai una ușoară în ceea ce privește cursurile copiilor săi. Cuplul a recunoscut că s-a ocupat personal de lecțiile și temele celor mici, iar că această sarcină a fost o adevărată provocare.

„Homeschooling-ul mi-a arătat că nu dau dovadă de o răbdare atât de mare precum credeam. A fost probabil cea mai mare revelație pe care am avut-o. Și de asemenea că soția mea are foarte multă răbdare. Practic suntem un duo eficient, eu intervin și încerc să conving copiii să facă ceva, iar Catherine apare atunci când nimic nu mai merge bine”, a declarat Prințul William.

Acesta a mărturisit și că problemele de matematică îi dau bătăi de cap, afirmând că „trebuie să recunosc că sunt un pic stânjenit de cunoștintele mele în matematică. Nu reușesc să rezolv probleme de clasa a doua.”

Înainte de pandemie, Prințul George și Prințesa Charlotte urmau cursurile  prestigioasei școli Thomas’s Battersea. Însă, apoi, cei doi au continuat programa școlară printr-o platformă online. Danielle Stacey, o corespondentă a casei regale, a explicat: „Deși detaliile despre programul de învătământ al copiilor vor rămâne întotdeauna private, putem spune că Prințul George și Prințesa Charlotte vor beneficia de lecții predate prin intermediul platformelor de învățământ online. Știm că educația este extrem de importantă pentru Ducesa de Cambridge și că, fără îndoială, Kate va face totul pentru a se asigura că copiii săi au toate resursele necesare în această perioadă”.

În curând, Ducele și Ducesa de Cambridge vor fi nevoiți să decidă dacă îl vor trimite pe Prințul George la o școală specială cu regim de internat. Expertul regal Ingrid Seward a declarat publicației OK că, în mod normal, copiii familiei regale sunt trimiși la internat după ce împlinesc 8 ani, iar Prințul George a împlinit pe 22 iulie 7 ani.

Citește și:
Decizia dificilă pe care Prințul William și Kate Middleton trebuie să o ia cu privire la Prințul George

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video