Prințul William este îngrijorat pentru Prințul Harry, din cauza problemelor din LA

Prințul William este îngrijorat pentru fratele său, Prințul Harry, și pentru familia lui, care se află încă în Los Angeles, în ciuda faptului că situația nu este deloc sigură în oraș.

Prințul William este îngrijorat pentru Prințul Harry, din cauza problemelor din LA

Prințul William este îngrijorat pentru Prințul Harry, arată o sursă apropiată casei regale britanice, din cauza protestelor uneori violente din SUA.

Prințul Harry și Meghan Markle, soția sa, au luat decizia de a renunța la responsabilitățile și titlurile regale la începutul anului și s-au mutat împreună în martie, alături de fiul lor, Archie, în Los Angeles. Mutarea și acomodarea la noua lor viața nu a fost tocmai una ușoară, aceștia întâmpinând multe obstacole, printre care și unele legate de siguranță. Odată cu pandemia, îngrijorările legate de securitatea celor trei s-au agravat. În tot acest timp Prințul Harry a fost în permanență în contact cu familia sau și a făcut tot ceea ce a putut pentru a ajuta oamenii, implicându-se prin mai multe mijloace, de la conferințe video, la donații generoase.

În plus, Prințul Harry s-a împăcat recent cu fratele său, Prințul William, după problemele pe care le-au avut la începutul anului. Aceștia au început să vorbească din nou și par să fie mai apropiați ca niciodată, păstrând în permanență legătura. Însă în acest context s-a aflat că Prințul William este îngrijorat pentru Prințul Harry.

„William l-a sfătuit pe Harry să se întoarcă în Londra sau să se mute în altă parte, într-un loc mai sigur”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi presei britanice. „Acesta este foarte îngrijorat de bunăstarea și siguranța fratelui său.” Harry discută regulat și cu bunica sa, Regina Elisabeta II a Marii Britanii, care „l-a contactat să vadă dacă este bine și s-a oferit să-l ajute cu orice ar avea nevoie.”  Sursa a contiunat prin a spune că Harry ar fi avut niște așteptări nerealiste” referitoare la viața sa nouă din LA.

Cu toate acestea, deși Harry și cu Meghan au luat în considerare varianta să se mute în altă parte, momentan vor rămâne în Los Angeles, conform sursei. De la mutarea lor, cei doi au fost foarte concentrați să arate lumii că pot reuși pe cont propriu, fără a se baza financiar (sau în alte moduri) pe familia Regală. Atât Harry, cât și Meghan au început o serie de proiecte individuale, dar și unele comune, în care și-au investit o mare parte a timpului. Cei doi se află încă în izolare alături de fiul lor Archie, care tocmai a împlinit vârsta de 1 an și se bucură de timpul petrecut împreună.

Citește și:
Prințul Charles face dezvăluiri despre experiența sa cu Covid-19

Foto: Arhiva Revistei ELLE
Text de Alexandra Dima

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video