Prințul Harry și Meghan Markle au impresionat la ultimul lor eveniment regal (GALERIE FOTO)

Prințul Harry și Meghan Markle au participat ieri la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey.

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey, acesta fiind și ultimul lor eveniment în calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice.

La slujba de la Westminster Abbey au fost prezenți și alți membri ai familiei regale, precum Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Kate Middleton.

Commonwealth (Comunității Națiunilor) este organizația interguvernamentală a 53 de state membre independente, care au făcut parte de-a lungul timpului din Imperiul Britanic. Scopul evenimentului a fost acela de „a celebra diversitatea vastă, uniunea puternică și valorile care definesc Commonwealth”.

Este prima dată când Ducii de Sussex se reîntâlnesc într-un cadru oficial cu Prințul William și Kate Middleton după ce au anunțat că vor renunța la titlul de membri seniori, precum și la atribuțiile lor regale.

Probabil știi deja că Regina a luat și câteva măsuri dure în privința Ducelui și Ducesei de Sussex. Aceștia nu își vor mai putea folosi titlul de Altețe Regale, iar ei vor da înapoi fondurile folosite pentru renovarea Frogmore Cottage, aceasta fiind totodată și dorința lui Meghan & Harry.

Prințul Harry a început deja să se bucure de noul său statut, el cerând în cadrul unui eveniment la care a participat recent ca oamenii din public să i se adreseze fără a folosi și titulatura de Prinț.

Răsfoiește galeria noastră și vezi cele mai importante imagini de la ultimul eveniment regal al Ducilor de Sussex.

Citește și:
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a îl susține pe Prințul Harry după separarea de familia regală

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video